Barry Knapen is heel bekend met De Beurs.
Barry Knapen is heel bekend met De Beurs. Foto: jos van nunen

33ste Klompenklets gaat door

Evenementen Evenementen

Sint-Oedenrode - Het programma voor de 33ste editie van de Rooise Klompenklets ligt al enige tijd op de planken. Door de Coronapandemie van het afgelopen jaar is de editie van 2020 geannuleerd. Op zaterdag (avond) 27 november en zondag (middag) 28 november wordt een nieuwe poging gedaan. Voor de trouwe bezoekers zal het opvallen dat de vrijdagavond voor dit jaar vervalt.

Op dit (carnavaleske)jubileum wil organisator KV de Narrekap natuurlijk weer een topprogramma presenteren. Het programma bestaat dan uiteraard ook weer uit de allerbesten van het tonpraterscircuit. Zo zal Brabants kampioen Joep de Wildt zijn debuut maken met zijn buut “Lieve Opa”. Ook Iveke van Gerwen zal debuteren in Rooi. Als Daphne Diesel zal zij haar avonturen op een smakelijke manier met u delen. Daarnaast een line-up van bekenden: Berry Knapen, Twan van Oers, Dirk Kouwenberg, Hans van Baarschot en Freddy van de Elzen. Die gaan hun uiterste best doen een onvergetelijke buut neer te zetten en de zaal pijn in de kaken van het lachen te bezorgen. Natuurlijk allemaal met een buut die niet eerder op de Klompenklets ten tonele is geweest. De kletscommissie is ervan overtuigd dit programma wederom garant staat voor een avond/middag vol humor en vermaak. Iets waar we allemaal aan toe zijn na al de beperkingen van de afgelopen tijd.

De 33ste Klompenklets gaat door, zo luidt de titel van dit artikel. Als het aan de Narrekap ligt is het ook het geval, echter zijn ze afhankelijk van de Coronaregels die ze dan ook nauwlettend in de gaten zullen houden en op zullen volgen. De kletscommissie is vol vertrouwen dat de regels eind november een evenement zoals de Klompenklets toe zullen staan. Mocht het onverhoopt zo zijn dat de overheid beslist dat er maatregelen nodig zijn of de Klompenklets überhaupt niet door mag gaan, kunnen kaarten ingeleverd worden op zaterdag 27 november bij de Beurs. Een tijdslot of nadere informatie omtrent de Klompenklets, wordt indien nodig gecommuniceerd via DeMooiRooiKrant.

De voorverkoop start op zaterdag 2 oktober vanaf 12.00 uur in de Beurs. Prijs van de kaarten is €15,- per stuk, dit is inclusief de garderobe. Graag ziet K.V. de Narrekap U op zaterdag 27 of zondag 28 November weer terug in de Beurs voor een ouderwets gezellige Klompenklets!