In de sporthal vindt de bijeenkomst plaats.
In de sporthal vindt de bijeenkomst plaats. Foto: Henri van Hoorn

Informatiebijeenkomst over wijkcentrum Kienehoef

Zorg en Welzijn zorg en welzijn

Sint-Oedenrode -  Op maandag 13 september a.s. om 19.30 uur organiseert de werkgroep ‘Wijkcentrum Kienehoef’ een bijeenkomst voor alle wijkbewoners. Deze bijeenkomst vindt plaats in de kantine van sporthal De Kienehoef , Frederikstraat 41. Doel van deze bijeenkomst is informatie verstrekken over het nieuwe wijkcentrum in de wijk Kienehoef. In eerste instantie zal de kantine van de sporthal hiervoor gebruikt worden (al vanaf augustus 2021). In de nieuwbouw van de twee scholen en sporthal ( MFA) komt een nieuwe ruimte die als wijkcentrum ingericht wordt.

De werkgroep die het gebruik van het wijkcentrum voorbereidt, wil graag weten waaraan behoefte is in de wijk: welke activiteiten willen de wijkbewoners georganiseerd hebben? Men kan denken aan kaarten, darten, koffie-uurtje, brei-uurtje of iets anders. Uiteraard kunnen er heel veel activiteiten georganiseerd worden. Graag wil de werkgroep hier een duidelijk beeld van krijgen.

Een ander belangrijk punt is: wie gaat deze activiteiten organiseren en wie wil medeverantwoordelijkheid dragen voor het goed functioneren van het wijkcentrum?

Belangrijk is dat er in de wijk een ontmoetingspunt komt van en voor de wijkbewoners. Een wijkcentrum kan bijdragen aan woonplezier en leefbaarheid in een wijk Hiervoor is het natuurlijk wel van belang dat wijkbewoners zich hiervoor gaan inzetten. Zonder inzet komt er geen wijkcentrum. Nu is er de kans om een wijkcentrum te mogen gebruiken, laten we dus samen die kans pakken!

De werkgroep hoopt veel wijkbewoners te mogen verwelkomen op 13 september in kantine van sporthal de Kienehoef.

Attentie: een coronatoegangsbewijs is verplicht. (QR-code of vaccinatiebewijs)