Afbeelding

Naast groentetelers, helaas ook groentestelers

112 112 berichten

Sint-Oedenrode – De Rooise tuinvereniging is mateloos populair. Tientallen mensen zijn er meerdere keren per week bezig om hun tuintjes te onderhouden. Helaas is de populariteit niet alleen onder de groentetelers hoog, maar ook onder de groentestelers.

De afgelopen weken is het meerdere keren voorgekomen dat er dingen zijn ontvreemd uit de tuinen. In de afgelopen twee dagen nog tien komkommers en meerdere andere groenten, maar daarnaast in de weken er voor ook spullen. Het bestuur van de tuinvereniging tast in het duister. De ontvreemdingen vinden vrijwel alleen maar plaats in de achterste tuinen van het complex, niet aan de kant van het Cathalijnepad. Dus de kans is zeer groot dat de dief (of dieven) via die kant de tuinen in stappen. Uiteraard hoopt de vereniging dat deze ongein snel weer voorbij is en dat alles in bezit blijft van de leden die daar recht op hebben.

Heeft u de laatste tijd soms iets verdachts gezien rondom de volkstuinen? Neem dan contact op met het bestuur of met de politie: 0900-8844.