V.l.n.r. Wil en Rob van Vught, Jan Kerkhofs en Peer de Koster halen geld op voor de wensambulance
V.l.n.r. Wil en Rob van Vught, Jan Kerkhofs en Peer de Koster halen geld op voor de wensambulance Foto: Hans van den Wijngaard

Ollandse rallyrijders zetten zich in voor Wensambulance

Human Interest Human interest

Olland - De Ollandse rallyrijders Wil en Rob van Vught gaan de ‘Rammelbakkenreis’ maken en halen daarmee geld op voor de Wensambulance. De Rammelbakkenreis is een rally voor auto’s van tenminste twintig jaar oud en een waarde van maximaal 750 euro. De reis begint op 5 september in Oostenrijk en eindigt zes dagen later in Midden-Duitsland. Onderweg worden onder andere de Stelviopas, Venetië en Tsjechië aangedaan.

Vader Wil en zoon Rob van Vught hebben al verschillende rally’s gereden, meestal in de winter in het hoge noorden of in de Alpen. Gewoon voor de fun, niks snelheid, niks wedstrijd gewoon lekker genieten van het autorijden door indrukwekkende landschappen. Dat bij Wil het rijden in het bloed zit, blijkt wel. Hij is ook vrijwilliger en ambulancechauffeur bij de Wensambulance. In die hoedanigheid leerde Wil ook Jan Kerkhofs en Peer de Koster kennen, twee buschauffeurs die ook een hart hebben voor rallyrijden. Peer en Jan koppelen aan hun rallytochten elk jaar een goed doel, voor de Rammelbakkenreis van 2021 is dat de Wensambulance Brabant. Dat er al snel een klik was tussen enerzijds Jan en Peer en anderzijds Wil en zijn zoon Rob ligt voor de hand. Wil en Rob sloten zich aan bij het initiatief om geld in te zamelen voor de Wensambulance.

Lees woensdag verder in DeMooiRooiKrant

Wilt u Wil en Rob sponsoren dan kunt u voor tenminste 20,= euro een plaatsje op hun auto kopen. Een hoger bedrag is natuurlijk altijd welkom en ook met een kleiner bedrag zijn vader en zoon ook blij, alleen is er dan geen vermelding op de motorkap van de Toyota Celica. U kunt uw donatie overmaken op bankrekening NL07 INGB 0002 9258 02 t.n.v. WHM van Vught o.v.v. De Travelers en de naam voor op de motorkap.


De wensambulance maakt laatste wensen mogelijk
Er is altijd nog plaats voor een naam