Archieffoto: Yegish Yegoian en zus Suzanna Yegoian
Archieffoto: Yegish Yegoian en zus Suzanna Yegoian Foto:

Uitbater De Beckart: “In Nijnsel woont een aantal racisten”

Human Interest Human interest

Nijnsel – Het was enige tijd stil rondom de situatie van De Beckart in Nijnsel. Aan die stilte komt een einde nu eigenaar Yegish Yegoian een statement heeft achtergelaten op de Facebookpagina van De Beckart. Daarin noemt hij een deel van de bewoners racistisch. Hieronder het statement zoals hij het zelf heeft geschreven.

Dames en Heren 

Als ondernemer ben ik begonnen met de Beckart. Ik heb leven gegeven aan een hopeloos toestand. 

Ik ben hard aan het werk gegaan samen met mijn familie om er iets moois van te maken. Het is ons gelukt om heel veel mensen blij te maken. Wij hebben Beckart met zijn alle overeind gehouden. 

Maar in de loop van de tijd kwamen er klachten binnen van geluid overlast. Daarmee ben ik dit jaar aan de slag gegaan. En geluid overlast kan niemand meer hebben, maar er bleven klachten binnen komen en ik wist meteen dat dit geen geluid overlast was . 

Met groot spijt moet ik zeggen dat er in Nijnsel een aantal RASISTEN wonen! als buitenlander zijnde ben ik all 22 jaar woonachtig in Nederland en zoals velen van jullie weten ben ik een sociaal jongen en ik heb mij goed gehecht aan de maatschappij. 

Maar in Nijnsel voel ik mij totaal niet meer welkom en zeker niet op mijn gemak. Ik had eerst het motivatie om door te gaan en alle problemen op te lossen maar het probleem is geen geluid maar RACISME. 

IK KAN ALL MIJ WORDEN BEVESTIGEN MET BEWIJSMATERIAAL WAARIN GEDUID WORDT DAT WIJ BUITENLANDERS TERUG MOETEN GAAN WAAR WIJ VANDAAN KOMEN.

Ik zal zeker verantwoord omgaan met het bewijsmateriaal en de mensen die daar zo goed in zijn om achter mijn rug te blaffen hun plek te laten zien. 

Nijnsel, de meeste die ik zelf ken zijn aardig en heten mij van harte welkom. Maar er zijn een aantal die schijnheilig zijn, ze lachen naar je maar steken in je rug. 

EN DE ERGSTE CATEGORIE ZIJN DE RACISTEN DIE IN DE BUURT VAN BECKART WONNEN. 

WIJ ZIJN ZELFS BIJNA BUREN VAN ELKAAR. ?

#stopracism