Deze 'Neobots' stonden in een landelijke finale.
Deze 'Neobots' stonden in een landelijke finale. Foto:

Neobots zoekt nieuwe FTC-leden: robotbouwers en -programmeurs

Verenigingen

Sint-Oedenrode - Neobots kijkt terug op een bijzonder jaar met veel online activiteiten en natuurlijk ook veel technische uitdagingen. Komende vrijdagavond gaan we met onze FLL- en FTC-leden het seizoen gezamenlijk afsluiten en gelukkig kunnen we daarvoor weer gewoon gezellig bij elkaar komen. Voor komende seizoen zijn we nog dringend op zoek naar nieuwe FTC-leden (14+ jr), vandaar dat ook geïnteresseerden vrijdag welkom zijn. 

Er zijn verschillende taken uit te voeren voor onze FTC’ers: van het technisch bouwen van de robot tot het optimaliseren van de website en van programmeren tot presenteren voor de jury. Er is plek voor iedereen die in een team wil samenwerken. Voor komend seizoen is het thema ‘Full speed ahead’. Het gaat dus over allerlei vormen van transport, maar hoe de wedstrijd er precies uit gaat zien, is nu nog niet duidelijk. Wel is zeker dat het weer een hele uitdaging wordt.

Bij deze dus een oproep aan alle jongeren vanaf 14 jaar: Heb je feeling met techniek, kun je goed programmeren, of ben je goed in het oplossen van missies? Kijk dan eens op www.neobots.nl en kom vrijdagavond tussen 18.30 en 20.00 uur kijken in onze werkplaats bij Neovito, Eversestraat 11 in Sint-Oedenrode.