Afbeelding

Lege ramen? Niet bij jou!

Zakelijk Ingezonden

Sint-Oedenrode - Jij bent dus verhuisd of hebt je huis lekker gerenoveerd? De nieuwe vloer ligt er strak in, de wanden hebben een hippe kleur en de meubels staan weer op zijn plek. Dan is het nu tijd voor… raamdecoratie & gordijnen! Dit zijn namelijk echte sfeermakers die zorgen voor privacy. Ze houden inkijk en de zon tegen, verduisteren en hebben zelfs een isolerende werking in de koudere maanden. Er is zoveel keuze waar je ongetwijfeld heel blij van wordt, zeker als je een combinatie maakt!

Raamdecoratie
Bij raamdecoratie onderscheiden we rolgordijnen, vouwgordijnen, plissés, duettes, multishades, shutters, horizontale en verticale jaloezieën. En dat alles is er in alle mogelijke kleuren, dessins en soorten stof.

Gordijnen
Wil je gordijnen kopen? Dat is een goede keuze. Gordijnen passen namelijk in elke woonstijl. Ze bestaan in vele stoffen, transparanties, kleuren en dessins. Gordijnen kan je bestellen met een enkele plooi, dubbele plooi of waveplooi. De keuze bestaat onder meer uit inbetweens, overgordijnen en vitrages. Waar je misschien niet zo snel aan denkt is een combinatie tussen beiden. Bijvoorbeeld transparante vouwgordijnen of vitrages met isolerende overgordijnen. Functioneel en super mooi!

Elektrische bediening
Zowel je raamdecoratie als je gordijnen kan je met een koordje bedienen én volledig elektrisch voor meer gemak. Wanneer je voor elektrische gordijnrails kiest dan ben je ‘smart home ready’ en dat is behalve erg mooi ook heel gemakkelijk! Met een afstandsbediening of door een app op jouw smartphone of tablet, kan je de raamdecoratie en gordijnen overal vandaan besturen of ze zelfs via spraakopdrachten bedienen. Op zonnige dagen sluit je de zon snel buiten (ook als je niet thuis bent) en je woning blijft koel. Of doe de gordijnen alvast dicht wanneer je onverwachts later thuis komt. Hoe handig is dat?

Maten en vormen
Je kan zowel je raamdecoratie als je gordijnen in standaard maten en ook volledig op maat gemaakt bestellen. De vorm, de kleur, de uitvoering; het bepaalt straks de sfeer in jouw huis. Voor grote en kleine ramen en alle ruimten in jouw huis. Dus er zit altijd iets voor jou bij!