Afbeelding

Nieuw op de agenda: CurlingRooi Open

Evenementen Evenementen

Sint-Oedenrode - Zoals je enkele weken geleden hebt kunnen lezen, is de ontwikkeling van een ijsbaan op onze Rooise markt in volle gang. Afgelopen winter waren de weergoden ons weliswaar gunstig gezind, maar zoveel geluk hebben we de laatste jaren niet vaak gehad. Om het komende jaar zeker te zijn van ruim drie weken ijspret voor iedereen, op een van de mooiste locaties in ons dorp, worden momenteel plannen gemaakt voor diverse gave activiteiten.

Want zeg je Rooi, dan zeg je fantastische evenementen met vele enthousiaste deelnemers. Van het Carnaval en de Kermis tot aan Beachsoccer, Beachvolleyball, Rooi Live, de Rooise Kwis en ga zo maar door. Wat in dat lijstje tot op heden ontbrak is CurlingRooi… Maar vanaf nu niet meer!

Eerste CurlingRooi Open
Op de doordeweekse avonden wordt straks de ijsbaan vrij gehouden voor de eerste CurlingRooi Open, waar lokale teams het tegen elkaar gaan opnemen. In de poulefase ben je met je team verzekerd van meerdere wedstrijden. Hier kun je ook het ticket verdienen voor de spannende knock-outfase tijdens het laatste weekend. Het team dat aan het eind nog overeind staat wordt tot curlingkampioen gekroond en gaat de geschiedenisboeken in als de winnaar van de allereerste CurlingRooi Open!

Schrijf je in
Je kunt jouw team (max 5-6 personen per team) nu al inschrijven zodat je verzekerd bent van deelname. Stuur daarvoor een mail met de naam van de captain én van het team naar info@rooice.nl.

Het inschrijfgeld per team bedraagt € 50,-. Voor teams met een sponsornaam (bijvoorbeeld D’nDommel-1) bedraagt het inschrijfgeld € 100,-.