De club heeft goede faciliteiten.
De club heeft goede faciliteiten. Foto: Jos van Nunen

Rockey, stoere buitengym voor peuters

Sport Sport

Sint-Oedenrode - Rockey is de stoere peutergym waarbij kinderen van 3,5 tot 5 jaar op een leuke en speelse manier buiten hun energie kwijt kunnen. Tijdens de trainingen komen allerlei spelvormen aan bod, met iedere week een nieuw thema. Het doel van Rockey is om de kinderen met veel plezier samen te laten spelen en leren bewegen.

Wat leren de kinderen met name
-Op nummer één staat plezier maken met elkaar en dat doen we op een actieve en energieke manier
-Ontwikkelen van een brede motorische basis voor een sportieve toekomst
-Sociaal emotionele ontwikkeling (naast en met elkaar spelen)
-Spelen aan de hand van een thema

Rockey start vanaf zaterdag 18 september en is iedere zaterdag van 10.00 tot 10.50 uur op de velden van MHC Sint-Oedenrode. Het jaar is opgebouwd uit vier blokken van vijf lessen. Bij iedere training zijn twee begeleiders aanwezig om ieder kind voldoende aandacht te geven. Ook ouders worden betrokken tijdens Rockey. Zo mag één ouder tijdens de lessen aansluiten en actief meedoen!

Bewegingsvormen
De trainingen zijn zo opgebouwd dat er iedere week een nieuw thema wordt behandeld (feestje, dierentuin, politie, etc.) Iedere les van 50 minuten starten we met een leuke warming-up. Daarna zetten we vier onderdelen uit waarin de vier grondvormen van bewegen worden behandeld (tikspelen, lopen en gaan, springen, muziek en ritme). We sluiten de les weer leuk af en de kinderen mogen een sticker plakken op een speciale poster. Een leuke beloning na hard werken!

Inschrijven
De kosten voor deelname aan Rockey bedragen € 76,- voor een jaar of €38,- voor een half jaar. Dit is inclusief de introductietas die alle kinderen ontvangen na inschrijving. In de introductietas zit nog meer informatie voor ouders met o.a. het programma en natuurlijk de verzamelposter. Deelnemen aan Rockey kan door het inschrijfformulier in te vullen en ondertekend te sturen naar rockeypeutergym@gmail.com.

Kennismaken met Rockey?
Alle kinderen van 3,5 tot 5 jaar zijn van harte welkom bij Rockey! Het is altijd mogelijk om een proefles mee te komen doen. Neem hiervoor contact op met Jan Kemps (06-41366400) of Loes Kemps-van der Heijden (06-52593135). Je kunt ook mailen naar rockeypeutergym@gmail.com. En volg ons via @rockey_peutergym op Instagram.


Afbeelding