Afbeelding
Foto: www.dieenefotograaf.nl

Ook dit jaar gaat Oogstfeest niet door

Evenementen Evenementen

Sint-Oedenrode – “We hadden ons verheugd op een mooi en heel gezellige oogstfeest 2021. Maar hoe jammer ook, na het slechte bericht op vrijdagavond van Rutte en De Jonge hebben we moeten besluiten om het Oogstfeest 2021 te moeten het cancelen”, zo laat de organisatie in een persbericht weten. Net als vorig jaar staat er daarom een streep door het evenement.

Verder schrijft de organisatie: “We kunnen de richtlijnen die nu van kracht zijn niet waarborgen en zijn voor ons als organisatie niet te handhaven, ook al is het terrein voldoende groot. En dat zou betekenen dat we de veiligheid in gevaar brengen en dat is het laatste wat we willen. Veiligheid gaat voor alles.”
Veel mensen zullen zich verheugd hebben op het Oogstfeest dat vele jaren is gehouden bij Hoeve Strobol in Nijnsel. Net voor corona nam het bezoekersaantal ieder jaar flink toe. De organisatie hoopt in 2022 wederom een editie te kunnen organiseren. “We willen jullie allemaal heel hartelijk danken voor jullie spontane aanmelding, hulp of deelname en ik hoop dat we volgend jaar weer op jullie kunnen terugvallen met onze organisatie van dit mooie evenement”, zegt Bert Verbakel tot slot. Hij is voorzitter van museum Hoeve Strobol.