Arent van Dijk (r) was één van de eerste gasten, net als Lucy van Kaathoven (links naast hem) Links presentator Jeroen van de Sande.
Arent van Dijk (r) was één van de eerste gasten, net als Lucy van Kaathoven (links naast hem) Links presentator Jeroen van de Sande. Foto: Jeroen van de Sande

Bijwonen De Bron podcast: de ultieme VRIJMIBO

Human Interest Human interest

Sint-Oedenrode - Het is de ultieme VRIJMIBO, het bijwonen van De Bron podcast in café Ons Thuys. Vandaag om 16.30 uur vinden de opnames plaats van de tweede uitzending. Jij kan daar bij zijn!

In deze uitzending van De Bron podcast zijn er wederom twee interessante gasten. Dit keer gaan Jeroen van de Sande en sidekick Geert van der Heijden in gesprek met wijkagent en ME’er Dirk Meijer, zal Rob van Diessen van Digitale Bazen als startende ondernemer aansluiten en vertelt modetalent Silvy ten Broeke hoe het haar vergaat in de wereld van fashion. Iedereen is welkom in het borrel- en eetcafé om te komen luisteren!

De Bron podcast is powered by DeMooiRooiKrant en wordt maandelijks gepost op Spotify. Stuk voor stuk komen lokale gasten aan tafel met een werelds verhaal. Klik hier voor de eerste aflevering die al bijna 250 keer werd beluisterd. Natuurlijk gaan Jeroen en Geert er voor om iedere maand het record te verbreken!