Afbeelding

Vergelijk brommerverzekeringen en vind de voor jou beste verzekering

Verkeer Verkeer

Sint-Oedenrode - Een brommerverzekering afsluiten is niet heel erg ingewikkeld. Als je wilt dan kun je al binnen enkele minuten een verzekering geregeld hebben. Het is echter verstandiger om eerst de verzekeringen met elkaar te vergelijken en zo de perfecte verzekering te vinden. Diks kan je helpen bij zowel het vergelijken als het vinden van de beste verzekering. Dat doet de onafhankelijke specialist niet alleen bij de brommerverzekering, maar bij alle andere denkbare verzekeringen.

Brommer op naam? Sluit dan meteen een brommerverzekering af

Wist je wel dat een brommerverzekering net als de autoverzekering verplicht is? Heb je dus een brommer op naam, dan is de brommerverzekering verplicht. Ga je zonder verzekering de weg op, dan kan je dat op een forse boete komen te staan. De gevolgen als je betrokken raakt bij een ongeval met een onverzekerde brommer kunnen bovendien van invloed zijn op de rest van je leven, bijvoorbeeld in financieel opzicht.

WA Brand, Diefstal en Aanrijding: nu is ook de schade aan je eigen brommer verzekerd

Moet je een brommerverzekering afsluiten dan heb je in beginsel drie opties: de WA verzekering, de WA Brand en Diefstalverzekering en de WA Diefstal, Brand en Aanrijding verzekering. De WA-verzekering is wettelijk verplicht. Raak je betrokken bij een ongeval, dan is alleen de schade aan anderen verzekerd, niet dus de schade aan jouw eigen brommer. Datzelfde geldt als je kiest voor de WA Diefstal en Brand verzekering. Uiteraard ben je nu ook verzekerd als sprake is van diefstal of brand. De meest uitgebreide WA verzekering is de Brand, Diefstal en Aanrijding verzekering. Nu is dus ook de schade aan jouw eigen brommer verzekerd.

De hoogte van de premie is een veelbesproken onderwerp

Behalve de drie basisverzekeringen kun je nog een aantal aanvullende verzekeringen afsluiten, waaronder bijvoorbeeld de opzittenden ongevallenverzekering. Dan de hoogte van de premie, een veelbesproken onderwerp. De hoogte van de premie kan voor iedereen anders zijn. De hoogte is namelijk afhankelijk van zaken als je leeftijd, het bouwjaar van de scooter, de plaats waar je woont en het aantal schadevrije jaren. En die zaken kunnen voor iedereen anders zijn. Doorgaans verzeker jij jouw oude scooter alleen WA. Een nieuwe uitvoering verdient de meest uitgebreide verzekering.

Verzekering geweigerd? Kies dan voor geennee.nl

Diks helpt je bij de zoektocht naar de voor jou perfecte verzekering. Dat doet het niet alleen bij de brommerverzekering, maar ook voor zo goed als alle andere verzekeringen. Zelfs als je in eerste instantie geweigerd wordt door een verzekeraar kan Diks je van dienst zijn. Speciaal voor die gevallen heeft het de website geennee.nl geïntroduceerd. Via dit platform weet Diks vaak alsnog een verzekering voor je te vinden, als je in eerste instantie geweigerd bent. En zo is Diks al vele jaren echt iedereen van dienst als het om verzekeringen gaat. Daarbij weet je zeker dat je te maken hebt met een onafhankelijke partij. Daarom weet je dus ook zeker dat je steeds de voor jou beste en prijstechnisch meest aantrekkelijke verzekering vindt.