Afbeelding
Foto: Sem van der Kallen

TV de Kienehoef trapt het seizoen weer af met de clubkampioenschappen

Sport Sport

Sint-Oedenrode - Van 30 augustus tot en met 12 september staan de Van den Biggelaar Installatietechniek clubkampioenschappen  weer op de agenda. Na een jaar afwezigheid staat de club weer te popelen om een toernooi te organiseren. Het wordt een sportief maar vooral ook gezellig toernooi waarbij leden van TV de Kienehoef gaan strijden om de titel van clubkampioen 2021.

Na een 2020 waar er amper tennistoernooien zijn georganiseerd is het tijd om de extra kilo’s er af te sporten, het wedstrijdritme weer op te pakken en om te laten zien wie zijn of haar niveau het beste vast heeft weten te behouden. Nog mooier is om dit dan te laten zien tegen andere Rooise tennissers. Meedoen kan in meer dan 60 onderdelen (categorie: open, 5, 6, 7 en 8) verdeeld in 17+ en 35+. Voor de jeugd wordt gespeeld in de categorieën: Groen, t/m 12, t/m 14 en t/m 17 jaar.

Inschrijven voor de clubtitel kan tot en met zaterdag 21 augustus. Wij hopen dit jaar weer veel leden en supporters verwelkomen tijdens het toernooi en op de finaledag op zondag 12 september.