Probeer daar maar eens uit te komen!
Probeer daar maar eens uit te komen!

Escaperoom in oude Rabobank kluis

Roois nieuws

Sint-Oedenrode – De Open Dag van Thuis in Rooi – komende zondag 4 juli – wordt extra interessant. Met behulp van leerlingen van de Nijnselse basisschool is in de oude Rabobank-kluis een escaperoom gerealiseerd.

Er is een testament zoek dat bij de directeur van de Rabobank ligt. De gezusters Van Nepscheuten hebben het nodig in verband met de erfenis. Wie kan het document vinden? Zo gemakkelijk gaat dat niet, want je wordt eerst echt opgesloten in het ene gedeelte van de kluis. Ben je daar eenmaal uit, dan wachten nog meer opdrachten. De kinderen hebben veel plezier beleefd met het maken van de escaperoom, die ook voor kinderfeestjes erg leuk is.

Open Dag
Zondag 4 juli is het zover. Het nieuwe gemeenschapshuis ‘Thuis in Rooi’ aan de Markt 19 in Sint-Oedenrode wordt officieel geopend. Ook al ligt er geen grondige verbouwing aan ten grondslag, toch heeft het door de Coronaperikelen wel even geduurd voor ze open konden. Maar sinds 5 juni mogen ze dan toch de deuren openen. “Nu wordt het tijd voor de officiële opening”, laten de zussen Annemieke en Pieternel van der Vleuten weten. De feestelijke opening is op 4 juli rond 11.00 uur, gevolgd door een open dag tot 16.00 uur.