De jubilarissen van dit seizoen.
De jubilarissen van dit seizoen. Foto:

LED verlichting officieel geopend na bijzondere ledenvergadering

Sport Sport

Boskant - Vrij snel na de enorm succesvol verlopen Goederen -en Dienstenveiling van vv Boskant, op 27 oktober 2018, was duidelijk waar het prachtige bedrag van €26.535 aan besteed zou gaan worden: verduurzaming in de vorm van LED verlichting.

Na onderzoek bleek dat het opgehaalde bedrag een enorme stimulans was, maar niet toereikend voor de gewenste LED verlichting op veld 2 en de trainingsstrook in combinatie met de verlichting in de kantine en kleedkamers. Dankzij de Bosa subsidie, maar vooral dankzij het Rabo Dichtbij Fonds dat een zeer grote bijdrage leverde, kon de droom werkelijkheid worden. Familieomstandigheden en Corona staken een stokje voor een officieel dankwoord aan het Rabo Dichtbij Fonds, maar de op 24 juni gehouden open lucht ledenvergadering was een perfecte gelegenheid om dit alsnog te doen. Leon Moonen overhandigde namens het Dichtbij Fonds officieel de cheque, waarna Maarten van de Linden die als kartrekker het LED project heeft begeleid alle aanwezigen de mogelijkheden van de LED verlichting demonstreerde.

Het bestuur van voetbalvereniging Boskant had enige tijd geleden een vooruitziende blik toen ze ondanks de toen geldende beperkingen toch voor 24 juni een algemene ledenvergadering aankondigden. De gok bleek goed uit te pakken. De Corona versoepelingen waren daadwerkelijk ingevoerd en er was geen spatje regen. Een heel fijne bijkomstigheid, omdat de vergadering in de open lucht plaats vond. Het bestuur vond het belangrijk om voor het einde van het seizoen , een aantal verplichte statutaire zaken die niet tijdens de digitale informatieavond afgewerkt konden worden alsnog af te handelen. Daarnaast wilde men erg graag nog dit voetbalseizoen de jubilarissen een waardige “live” huldiging geven. Voorzitter Huub van der Zanden had voor alle jubilarissen een mooi woordje voorzien van prachtige anekdotes klaar. De jubilarissen waren: Igo van Roosmalen, Stefan van den Berk, Carlo Opheij, Michael van de Hove (allen 40 jaar), Gerard Otten (50 jaar), Theo de Koning, Toon Hageman (60 jaar) Na de huldiging was het schemerig genoeg geworden om de officiële opening van de LED verlichting te verrichten. In aanwezigheid van Leon Moonen, die het Rabobank Dichtbijfonds vertegenwoordigde werden alle mogelijkheden van deze prachtige aanwinst getoond. Ondanks dat deze open lucht vergadering bij velen in goede aarde viel, zal de eerstvolgende gewoon weer in de kantine plaatsvinden. Het risico op slecht weer zal dan namelijk aanzienlijk groter zijn omdat de ALV traditiegetrouw in november plaatsvindt.


Huub vd Zanden (l) en Maarten van de Linden (r) danken de Rabobank.