Martijn van Kronenburg.
Martijn van Kronenburg. Foto: Jos van Nunen

Martijn van Kronenburg: “Van fossiele brandstoffen naar elektrisch rijden is grootste ontwikkeling”

Zakelijk Zakelijk

Waar staat jullie bedrijf voor?
Wij staan voor goed zicht, zowel in de auto als op de wensen van de klant. Op de hoogte zijn van de klantbehoeften en daarop inspelen. Flexibel zijn om voor de klant de gewenste oplossing te realiseren, in binnen- en buitenland. We hebben ervaren, enthousiaste, gemotiveerde werknemers die dit ook uitstralen naar de klant. Bij Taxi van Kronenburg en Taxibedrijf Rima staat kwaliteit hoog in het vaandel. Dat is dankzij het totale taxiteam en het ruim 40 jaar actief zijn in de regio.

Wat zijn de grootste ontwikkelen in jullie branche?
De grootste ontwikkeling in de branche is de omschakeling van fossiele brandstoffen naar het elektrisch rijden. De eerste stap hierin hebben wij in 2019 gezet. Op dit moment rijden wij met drie elektrische voertuigen. Het doel is om dit komende jaren verder uit te gaan breiden. De ontwikkelingen m.b.t. de voertuigen gaan heel hard, dit wordt op de voet gevolgd. Door de uitbraak van het Covid-19 virus zijn de grote investeringen voor nu uitgesteld.

Wat zijn de ambities?
Kansen en uitdagingen niet uit de weg gaan, denken in oplossingen in plaats van problemen. Gedreven en enthousiast de toekomst tegemoet gaan. Ondanks de uitbraak van het Covid-19 virus proberen wij met het hele team kansen te blijven zien voor de toekomst. Het laatste project is de speciale ligtaxi, deze is al diverse keren ingezet in verband met repatriëringen voor klanten uit Europa. Dit gaan wij verder uitbreiden de komende periode. Nu het vakantieseizoen weer gaat beginnen, zullen de aanvragen voor repatriëringen weer gaan toenemen.

Willen jullie verder nog wat kwijt?
Ik ben trots op alle werknemers: één taxiteam. Ook ben ik dankbaar voor alle klanten die vertrouwen hebben in het bedrijf. Wij hopen met Taxi van Kronenburg en Taxibedrijf Rima nog een mooie toekomst voor de boeg te hebben. Wij zijn er klaar voor!