Afbeelding
Foto: Jos van Nunen

Start voorverkoop Zomercarnaval

Cultuur Carnaval

Sint-Oedenrode - Op zaterdag 26 juni staat Stichting Jeugdcarnaval van 11.11 tot 14.11 uur, bij de kiosk op de Markt, om de kaartjes voor het Zomercarnaval te verkopen.

Door: Hettie van der Meijden

Op 9 en 10 juli barst het Zomercarnaval voor de jeugd los! Groep 5 t/m 8 is beide dagen welkom van 18.00 - 20.00 uur en de jeugd van het voortgezet onderwijs t/m 17 jaar ook beide dagen van 20.30 tot 00.30 uur. We hebben dit jaar helaas geen carnaval kunnen vieren en stichting Jeugdcarnaval hoopt met deze twee dagen toch nog wat plezier met elkaar te kunnen maken. Op vrijdag wordt in De Beurs gefeest met het thema carnaval en op zaterdag met het thema glow-in-the-dark.
Voor € 5,00 heb je al een toegangskaartje en daarvoor krijgt de jeugd van groep 5 t/m 8 een strippenkaart voor drankjes en hapjes. De jeugd van de middelbare school krijgt twee consumptiemunten bij inlevering van de entreekaart aan de deur. Hiermee heb je de € 5,00 voor het kaartje alweer terugverdiend.

Stichting Jeugdcarnaval moet met vooraf gekochte entreekaarten werken, omdat de corona-regels voorlopig nog het aantal aanwezigen beperken. Kom daarom zaterdag naar de kiosk op de Markt een kaartje kopen. Dan kun je op 9 en/of 10 juli een geweldige Zomercarnaval beleven!

Houd voor de laatste info www.jeugd-carnaval.nl, MooiRooi.nl, DeMooiRooiKrant en Facebook in de gaten.

Afbeelding