Afbeelding
Foto: Arjan van der Plaat

Vollenhoven Olie opent Bufkes bakery in AVIA-tankstation

Zakelijk Zakelijk

Sint-Oedenrode - In het AVIA-tankstation aan de Alfred Nobelstraat in Sint-Oedenrode wordt begin juli officieel de nieuwste Bufkes broodjeszaak van Nederland geopend. De bakery is het resultaat van de samenwerking tussen Vollenhoven Olie B.V. en de Limburgse broodjesformule, onderdeel van de Van Melik Food Groep.

Bufkes

Het verhaal van Bufkes en Van Melik begint in 1938. In dat jaar werd de eerste ambachtelijke Slagerij Van Melik geopend in Limburg. Onder die naam komen er door de jaren meerdere vestigingen. Allemaal zaken waar hoogwaardige kwaliteit van producten en vakmanschap centraal staan. Vanuit deze kwaliteitsslagerijen is 25 jaar geleden het succesvolle broodjesconcept Bufkes bedacht door Jef van Melik. Hij zag dat mensen steeds vaker hun lunch buiten de deur kochten en speelde daar slim op in. “De verse broodjes worden altijd volgens ambachtelijke receptuur en met aandacht voor het product en gast gemaakt. Aan de ruime hoeveelheid beleg met smakelijke, verse en eerlijke ingrediënten, herken je nog altijd de Bourgondische instelling”, aldus Max van Velsen, Stationsmanager van AVIA Sint-Oedenrode.

Franchise
De eerste franchise-locatie bij Vollenhoven Olie B.V., eigenaar van AVIA Sint-Oedenrode, werd in mei 2020 een feit bij een BP-tankstation in Eindhoven. De volgende opening staat gepland voor locatie AVIA Sint-Oedenrode. Op 28 juni start de verbouwing om ook hier de Bufkes-formule te introduceren.

Collega’s gezocht
Voor de nieuwe Bufkes bakery is Vollenhoven Olie B.V. op zoek naar medewerkers. Kijk op www.werkenbijvollenhoven.nl voor de meest actuele vacatures en laat een sollicitatie achter.


Afbeelding