Afbeelding

Het kantoor: een visitekaartje voor jouw bedrijf

Zakelijk Zakelijk

Een kantoorinrichting wordt steeds meer gezien als een visitekaartje voor jouw bedrijf. Deze inrichting bepaald namelijk de eerste indruk van jouw klanten en toekomstige werknemers. Tegenwoordig is de kantoorinrichting dan ook een belangrijk punt om werknemers te overtuigen om te kiezen voor jouw bedrijf. Benieuwd hoe jij ervoor kunt zorgen dat je kantoorinrichting een echt visitekaartje wordt? Lees het in dit artikel van SKEPP.

Een kantoorinrichting voor jouw onderneming 

Bij het inrichten van je kantoorruimte is het belangrijk om te kijken naar de behoeftes van je werknemers. Sommige werknemers zien het kantoor vooral als een sociale plek, terwijl een ander vooral vergaderingen voert op kantoor. Hier kun je op inspelen door je kantoor in verschillende zones in te richten. Creëer 4 werkzones in jouw kantoorinrichting: Connect, Cowork, Concentrate en Conference. Op deze manier hebben werknemers een plek voor sociaal contact, is er ruimte om samen te werken of juist afgesloten en kan er vergaderd worden. 

Kies een passende kantoorstijl 

Een kantoorinrichting moet je werknemers inspireren. Zorg daarom voor een kleurrijke en creatieve kantoorinrichting. Maar pas op, overdrijf het niet! Dit zal namelijk eerder onrust creëren. Realiseer een kantoorinrichting met kantoormeubelen en accessoires die passen bij jouw bedrijf en je werknemers. Bepaal een kantoorstijl voor je kantoorinrichting om zo van jouw kantoorruimte een visitekaartje te maken. 

Je kunt bijvoorbeeld kijken naar een scandinavische kantoorinrichting, waarbij je een minimalistische maar comfortabele en warme sfeer kunt realiseren. Of wil je je kantoorinrichting laten inspireren door de ouderwetse fabrieken en ga je voor een industriële kantoorinrichting? Verder kun je ook gaan voor een moderne kantoorinrichting met veel licht en opvallende kleurencombinaties, in bijvoorbeeld zitmeubilair. Of je kunt natuurlijk de verschillende stijlen met elkaar mengen. 

Is jouw kantoorinrichting al een visitekaartje? 

Bekijk eens hoe jouw kantoorruimte er nu uitziet. Stimuleert deze inrichting je werknemers in hun werk en zorgt het ervoor dat zij zich op hun gemak voelen? Vraag het aan je werknemers, zodat je weet waar zij behoefte aan hebben. Op deze manier kun je je kantoorinrichting zo aanpassen dat het een echt visitekaartje wordt voor jouw bedrijf! Benieuwd hoe SKEPP je hierin kan helpen? Neem dan snel contact op met een van onze experts.