Afbeelding
Foto: Sem van der Kallen

’t Roois Gasthuisje opent feestelijk

Recreatie en Toerisme Recreatie en toerisme

Sint-Oedenrode – Het is feest komende zaterdag. De zomer staat voor de deur, de eerste souvenirshop van Rooi is een feit, het nieuwe toeristische TIP-punt staat voor je klaar, de vrijwilligers hebben er zin in en zitten vol goede ideeën. Tijd om stil te staan bij ons nieuwe Roois Gasthuisje. ONS? Ja, want deze unieke plek van ons allemaal. Voor iedereen die Sint-Oedenrode een warm hart toedraagt en bijdraagt dat je groots kan genieten in ons mooie verwendorp.  

Dit gaan wij een heel weekend lang vieren op 11, 12 en 13 juni. Er zal van alles te beleven zijn. Dus kom gerust binnen en feest op gepaste afstand met ons mee!

Programma:
Vrijdag 11 juni > Ontdek onze kruidentuin en drink lekker thee aangeboden door Bakje T.
Zaterdag 12 juni > Delen we gratis ansichtkaarten uit: “Groeten uit het Land van Rooi!”
Zondag 13 juni > Maak met ons de langste stoepkrijttekening van Nederland of doe thuis mee aan de kleurwedstrijd. Kleurplaten zijn bij ons op te halen.

t Roois Gasthuisje Feestweekend actie
Het hele weekend vragen wij mensen te komen in je meest toeristische outfit. Zet jezelf op de foto en maak kans op een B&B overnachting bij Ons Oda of op één van de andere prijzen.

Hoe ontdek jij het Land van Rooi?
Breng dus dit weekend, of een keertje daarna, gerust een bezoekje aan het vernieuwde Roois Gasthuisje. Kom dan in je meest toeristische outfit naar ‘t Roois Gasthuisje en maak kans op een B&B overnachting bij Ons Oda. Wij zijn dagelijks geopend van 10:00 - 16:00 uur, voor informatie of bijvoorbeeld een origineel cadeautje!