Afbeelding
Foto: Jeroen van de Sande

Special Talents start in Nijnsel

Sport Sport

Nijnsel - Heeft uw kind behoefte aan specifieke ondersteuning? Is het voor uw kind moeilijk om bij een vereniging goed te functioneren? Kortom, kan uw kind wel wat (voetbal)hulp gebruiken? Dat kan bij Special Talents.

Zij starten binnenkort op woensdagmiddag op het sportpark van vv Nijnsel/TVE Reclame met ‘speelse’ voetbaltrainingen voor kinderen uit Meierijstad en omgeving (vanaf 8 jaar) die behoefte hebben aan extra ondersteuning en/of begeleiding. Ze willen deze kinderen de kans geven om op een leuke manier en hun eigen niveau de voetbalsport te bedrijven.
De trainingen staan onder leiding van een trainer met een voetbaltechnische en pedagogische opleiding. Iemand die al lange tijd als jeugdtrainer werkzaam is en kan putten uit een schat aan ervaring in het omgaan met (voetballende) kinderen.
Special Talents besteedt extra aandacht aan de persoonlijke situatie van uw kind(eren) en gaan uit van persoonlijke doelen. Deze persoonlijke doelen vormen de leidraad voor de begeleiding van uw kind(eren), zowel in groepsverband als individueel. Ze werken met kleine groepen, zodat er voldoende aandacht is voor elke deelnemer.

Wilt u samen met uw kind een keer komen kijken of als uw kind graag enkele keren wil meedoen aan de activiteiten, om te kijken of Special Talents iets voor haar/hem is, dan kan dat altijd. Voor meer informatie en/of aanmelden kunt u mailen naar secretaris@vvnijnsel.nl.