Afbeelding

Nieuw in Rooi: Gusto Italiano

Zakelijk Zakelijk

Sint-Oedenrode - Met smaak, met stijl. Dat is de betekenis van het Italiaanse woord ‘gusto’. Het nieuwe restaurant Gusto Italiano verklapt dus veel in de naam en dat is ook de bedoeling. Eigenaar Ashraf Aziz nodigt iedereen uit om vanaf 5 juni te komen eten. Hij is op dit moment druk bezig om zijn restaurant Tante Lotje aan het Kofferen om te toveren. Na vijf jaar gaat er een frisse wind waaien, vooral in de keuken.

“Ik luister altijd heel goed naar mijn gasten. Ik merkte dat er steeds meer vraag kwam naar Italiaanse gerechten. Bovendien zit er in Sint-Oedenrode geen restaurant met een uitgebreid menu pizza’s en pastagerechten. Dat gaan wij wel aanbieden”, vertelt Aziz. Hij heeft veel zin in deze stap en ook zijn team is er bijna klaar voor. Alleen de puntjes moeten nog op de i worden gezet.
Tante Lotje was alweer vijf jaar gevestigd in Sint-Oedenrode. Het had door de jaren heen een goede naam opgebouwd en daarmee een vaste schare fans aan zich gebonden. Die fans stelt Aziz niet teleur, want de parels van de kaart – zoals de befaamde spareribs – blijven gewoon bestaan. Het voordeel is dat er daarnaast veel nieuwe, verrassende en heerlijke Italiaanse gerechten bijkomen, natuurlijk in combinatie met een heerlijk wijntje.
“We zijn trots op onze nieuwe menukaart. Er staan grillgerechten op, maar ook heerlijke vlees- en visgerechten, anti-pasti, koude- en warme gerechten, eigenlijk teveel om op te noemen. We gaan onze gasten echt verrassen”, is de uitbater er van overtuigd.

Personeel
Om alles in goede banen te kunnen blijven leiden heeft Gusto Italiano nog personeel nodig. Er is behoefte aan hulp in de bediening, maar ook in de keuken. Wie wil de start van het nieuwe restaurant op die manier meemaken? Loop eens binnen bij Aziz en hij staat je graag te woord.

De opening van het nieuwste restaurant van Sint-Oedenrode is 5 juni aanstaande. Reserveren? Bel: 0413-322910