Afbeelding
Foto: Jos van Nunen

Martin Aarts: “We hopen een mooie zomer tegemoet te gaan”

Zakelijk Zakelijk

Sint-Oedenrode - We zijn alweer toe aan de volgende ronde van de rubriek ‘Hoe Sint-Oedenrode onderneemt...’ Een samenwerking tussen BtB Sint-Oedenrode en DeMooiRooiKrant. Dit keer is de technische sector aan de beurt. Een mooie branche met verschillende interessante ondernemingen. Masta aanhangwagens is een bekende speler in Nederland. Ze komen uit Rooi en hebben na 35 jaar ervaring vast en zeker wat te vertellen. Martin Aarts heeft de moeite genomen om MooiRooi.nl te beantwoorden.

Wat doet uw bedrijf precies?
“We zijn een aanhangwagenbedrijf dat zich bezighoudt met alles wat met aanhangwagens te maken heeft. Binnen Meierijstad kent men ons vooral van de verhuur van aanhangwagens. Binnen Nederland groeien we momenteel hard met onze webshop.”

Wat zijn de grootste ontwikkelingen in uw branche?
“Ook corona heeft zijn impact gehad op de aanhangwagenbranche. Lastig leverbare onderdelen, oplopende grondstofprijzen en alsmaar duurder wordende vrachtkosten. Als gevolg hiervan zijn prijzen omhoog gegaan en lopen de levertijden van nieuwe aanhangwagens flink op. Samen met fabrikanten en leveranciers proberen we voor passende oplossingen te zorgen om onze klanten toch vooruit te kunnen helpen.”

Hoe ziet u de toekomst?
“Nu Nederland langzaam weer op gang komt, krijgen ondernemers hopelijk ook weer wat meer ruimte om te ondernemen. We hopen hierdoor een mooie zomer tegemoet te gaan, waarbij we veel bedrijven kunnen voorzien van een passende aanhangwagen. Daarnaast is er onlangs er een nieuwe vacature vervuld. Deze was vrijgekomen door de groei die onze webshop momenteel doormaakt. De hoop voor de toekomst is natuurlijk dat de webshop blijft groeien, binnen en buiten Nederland.”

Waar bent u het meest trots op?
“We zitten al ruim 35 jaar in het vak. Dit zorgt voor veel kennis en ervaring bij ons personeel. De laatste jaren zijn we flink gemoderniseerd, denk hierbij aan het constant vernieuwen van de website, geautomatiseerd verhuursysteem en geautomatiseerde bedrijfsprocessen. Deze mix is bijzonder binnen de aanhangwagenbranche en hier zijn we dan ook ontzettend trots op!”

Wilt u verder nog wat kwijt?
“We merken dat onze naamsbekendheid binnen Meierijstad groot is. Altijd leuk om te horen als iemand uit hetzelfde dorp een aanhangwagen komt huren! Daarvoor willen we iedereen bedanken!”