Afbeelding

Taxi van Kronenburg komt met ligtaxi

Zakelijk Zakelijk

Olland / Liempde - Taxi van Kronenburg uit Liempde, waar ook Taxi Rima onder valt, staat er om bekend dat het een breed aanbod heeft aan vervoermiddelen. Eigenaar Martijn van Kronenburg blijft zich altijd oriënteren op de markt en denkt vaak: ‘Wat kan ik nog meer aanbieden?’ Met de aanschaf van een ligtaxi, ziet hij nieuwe kansen. Daarmee is Taxi van Kronenburg één van de weinige taxibedrijven in Nederland die deze service aan kan bieden.

Een ligtaxi is natuurlijk niet bedoeld voor stappers die in de taxi al een half uurtje heerlijk willen slapen. “De ligtaxi is voor personen die zelf op het bed kunnen gaan liggen en niet mobiel genoeg zijn om lang in een auto te zitten. Bijvoorbeeld personen die een heupoperatie hebben gehad of die overgeplaatst moeten worden naar een ander ziekenhuis. Een ambulance kost al snel zevenhonderd euro. Wij kunnen nu die dienst ook aanbieden, tegen een lager tarief”, vertelt Martijn. Een ander voorbeeld: tijdens het skiseizoen wanneer de eerste gipsvluchten Nederland bereiken, dan is de ligtaxi ideaal om mee thuisgebracht te worden. “Ook voor personen die in het buitenland een blessure oplopen, staan wij klaar. We rijden in heel Europa. Personen bellen vaak de verzekeraar wanneer iets gebeurt, maar voor deze dienst kun je ook direct contact met ons opnemen”, voegt Martijn er aan toe.

De ligtaxi is uitgerust met een professioneel bed en twee comfortabele zitstoelen, zodat er altijd iemand mee kan rijden. Alle chauffeurs hebben EHBO en kunnen tot op zekere hoogte hulp bieden. Martijn is trots op de aanschaf. “Er komt wéér een aspect bij in ons brede aanbod van vervoermiddelen. We zijn het derde taxibedrijf in Nederland dat is aangesloten bij Liggend Zorgvervoer Nederland. Mede daardoor weten klanten dat ze op ons kunnen vertrouwen.”

Wilt u een dergelijke taxi bestellen of wilt u meer informatie, óók voor al het overige vervoer? Bel dan naar 0411-632569 of 0413-472721. Martijn: “Ik zie u graag in een van onze taxi’s”

Afbeelding
Afbeelding