Margreet Geevers van Creatief Rooi met echts Theo Scholten van Zorgcoöperatie Rooi.
Margreet Geevers van Creatief Rooi met echts Theo Scholten van Zorgcoöperatie Rooi. Foto:

Zorgcoöperatie Rooi vindt eigen thuis

Zorg en Welzijn zorg en welzijn

Sint-Oedenrode - Ze waren er al lang naar op zoek. Een eigen thuis voor de leden, waar ze elkaar spontaan kunnen ontmoeten, gesprekjes voeren, koffiedrinken en een startpunt voor gezamenlijke activiteiten. Dat heeft Zorgcoöperatie Rooi nu gevonden in het Ontmoetingscentrum Creatief Rooi aan de Borchgrave 7 in Sint-Oedenrode. Vanaf 1 juni staan iedere donderdagochtend van 09.30 – 12.00 uur de deuren van Creatief Rooi open voor een vrije inloop van leden van de Zorgcoöperatie. 

Creatief Rooi heeft Margreet Geevers bereid gevonden om als speciale gastvrouw op te treden. Zij zorgt dat de deuren tijdig worden geopend en gesloten, doet de lichten aan en regelt de temperatuur. De koffie of thee staat klaar en zij zorgt voor het huiselijk gevoel waaraan iedereen in deze tijd behoefte heeft. Margreet bewaakt uiteraard de veiligheid van de kunstwerken van de maandelijks wisselende exposities, die zorgen voor een mooie, vriendelijke uitstraling. Uiteraard staan andere werkgroep leden van Creatief Rooi klaar om Margreet te vervangen als zij verhinderd is. De Zorgcoöperatie heeft verbinden, ontmoeten en samenwerken hoog in het vaandel staan en dat zal hen zeker gaan lukken in deze gezellige ontmoetingsruimte. Het Bestuur van de Coöperatie zoekt nog naar een leuke naam voor hun nieuwe stekje maar daar gaan ze uiteraard hun leden bij betrekken.

Creatief Rooi heet het Bestuur en de leden van Zorgcoöperatie Rooi van harte welkom en wensen hun succes met alle mooie activiteiten op het gebied van Zorg en Welzijn. Wil je meer weten over Ontmoetingscentrum Creatief Rooi, kijk dan op de website www.creatiefrooi.org of mail naar info@creatiefrooi.org. Voor inlichtingen over Zorgcoöperatie Rooi verwijzen we naar de website www.zcrooi.nl of stuur een mail naar info@zcrooi.nl.