Afbeelding
Foto: Jos van Nunen

Will en Ans van der Linden Koninklijk onderscheiden

Human Interest Human interest

Sint-Oedenrode - Tijdens de lintjesregen in Meierijstad werden Wil en Ans van der Linden verrast door de burgemeester, tijdens een video gesprek kregen zij te horen dat het Zijne Majesteit de Koning heeft behaagd hen te benoemen tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Op 28 april kwam burgemeester Kees van Rooij de onderscheiding overhandigen aan het echtpaar. Bekijk hieronder de lijst met verdiensten en de foto’s. 

Will en Ans van der Linden Thomassen. Dit echtpaar was en is in Sint-Oedenrode actief bij diverse verenigingen.

- Carnavalsstichting Papgat: de heer Van der Linden was 18 jaar actief voor de Stichting in diverse functies, waaronder die van Prins van Papgat en President (voorzitter). Mevrouw Van der Linden was 13 jaar als vrijwilliger verbonden aan de Stichting.

- 2001 – heden: vrijwilligers bij Senior-Rooi. Beiden zijn de kartrekkers van de jaarlijks terugkerende culturele dag in Zorgcentrum Odendael. Verder verrichten zij nog allerlei hand- en spandiensten bij andere activiteiten.

- 2005 – 2015: bestuurslid en vrijwilligers bij de Oranjevereniging Sint-Oedenrode. Beiden worden lid van het bestuur en steken daarnaast altijd de handen uit de mouwen bij de activiteiten die door de Oranjevereniging georganiseerd worden.

- 2005 – 2020: lid comité Herdenkingen Sint-Oedenrode. Meneer en mevrouw Van der Linden zijn de coördinatoren en organisatoren van de 4 mei herdenking. Zowel de bijeenkomst in het Atrium bij Odendael als de herdenking bij het monument wordt door hen geregeld.

- 2011 – heden: vrijwilligers bij Zorgcentrum Odendael. Ze zijn betrokken bij de Fitclub, ze organiseren de jaarlijkse uitvoering van het kerstverhaal en ze zijn betrokken bij de kinderwinterkermis.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding