Jeugdvakantieweek
Jeugdvakantieweek Foto:

De Jeugdvakantieweek 2021 gaat door

Roois nieuws Evenementen

Het is een onzekere tijd. Evenementen organiseren is tot op heden nog erg moeilijk. Toch is de organisatie van de JeugdVakantieWeek hard bezig om een leuke week te organiseren! Wanneer de maatregelen het toelaten, gaat JVW 2021 dit jaar dan ook door!Online inschrijven

Van 17 t/m 30 mei is het mogelijk uw kind(eren) online in te schrijven voor de JVW. Te zijner tijd zal er ook een bericht via de basisscholen verspreid worden om u hierover meer gedetailleerd te informeren. Mocht de JVW 2021 onverhoopt niet doorgaan dan zal het inschrijfgeld geretourneerd worden. De organisatie kiest ervoor in dat geval geen alternatief programma aan te bieden. 

Vier dagen in plaats van vijf
Het einde van de zomervakantie blijkt een drukke periode vol met andere evenementen. Normaal gezien valt de JVW altijd in week 6 van de zomervakantie. Dit jaar moet de organisatie rekening houden met Paaspop, de Rooise kermis en de start van het collegejaar. Deze evenementen hebben grote invloed op de beschikbaarheid van voldoende vrijwilligers. De organisatie heeft daarom besloten dat de JVW, met afweging van al deze factoren, plaats zal vinden op dinsdag 24 t/m vrijdag 27 augustus.

Vrijwilligers gezocht!
Om deze week zoals elk jaar tot een groot succes te maken, kan de organisatie niet zonder enthousiaste vrijwilligers. JVW zoekt daarom hulp om de bovenbouwgroepen van de basisschool een fijne week te bezorgen.

Groepsbegeleiders: Vanaf heden is de organisatie hard op zoek naar groepsbegeleiders om tijdens de week een groepje kinderen te begeleiden. Groepsbegeleiders zijn alleen of in tweetallen verantwoordelijk voor een groepje kinderen uit groep 5-6 of 7-8. Ben jij 16 jaar of ouder en lijkt het je leuk om 4 dagen enthousiast bezig te zijn? Meld je dan aan op de website van de jeugdvakantieweek!

Spelbegeleiders en verkeersregelaars: Ook zoekt de organisatie ouders of jongeren die willen helpen bij andere taken binnen de organisatie. Bij deze taken is het mogelijk om zelf aan te geven op welke dagdelen je wil komen helpen.
Zonder hulp is er geen JVW, geef je daarom vroegtijdig op, zodat de organisatie er ook dit jaar weer een groot succes van kan maken!