Hilde Gevers.
Hilde Gevers. Foto: Jeroen van de Sande

Hilde Gevers Secretaresse van het Jaar in Sint-Oedenrode

Human Interest Human interest

Sint-Oedenrode – Met een bos bloemen van Bloembinderij de Keizerskroon stapte MooiRooi.nl deze ochtend binnen bij Contronics op het bedrijventerrein van Nijnsel. Dat bedrijf heeft een topsecretaresse in de persoon van Hilde Gevers. Dat wist een collega van haar ons te vertellen in een enthousiaste en respectvolle mail. Er kwamen meer aanmeldingen binnen, maar de lofzang over Hilde maakte het meeste indruk. Daarom mag zij zich dit jaar Secretaresse van het Jaar van Sint-Oedenrode noemen.

Hilde komt uit Veghel en werkt twintig jaar voor Contronics. Ze heeft volgens haar collega’s altijd oor voor een ander en altijd tijd voor een praatje. Daarnaast is ze niet te flauw om een keer voor iemand in te vallen wanneer dat nodig is. Niets is haar teveel en Hilde wordt zelfs een collega uit duizenden genoemd. Deze mooie woorden maakten haar een beetje verlegen, maar uiteraard nam ze de prachtige bos bloemen met veel plezier in ontvangst. Het applaus van haar collega’s maakte het helemaal af.

Heb jij ook een topsecretaresse in huis? Vandaag is het Nationale Secretaressedag. Vergeet haar dus niet te verrassen met een bos bloemen van Bloembinderij de Keizerskroon!

Silvie heeft de bos bloemen geschonken.