Training Fight Cancer Night 2021
Training Fight Cancer Night 2021 Foto:

Voorbereidingen Fight Cancer Night 2021 van start met gezamenlijke conditietraining

Gezondheid Gezondheid

Erp - Ondanks alle onzekerheid over corona hebben alle boksers het volste vertrouwen dat het evenement -na in 2020 te zijn uitgesteld- in 2021 door kan gaan. Dat vertrouwen werd ook uitgestraald tijdens de zondagochtendtraining op 11 april jl. Ruim een half uur van te voren waren de eerste deelnemers al aanwezig klaar om samen aan de slag te gaan. 

Begeleiding van Souplesse Sport en Dance
Onder bezielende (bege)leiding van Souplesse Sport en Dance uit Erp werden de deelnemers aan de 3e editie van de Fight Cancer Night op het terrein van FCC Wheels uit Erp ruim een uur onder handen genomen. Lekkere muziek op de achtergrond én ondanks een temperatuur om en nabij het vriespunt toch zweetdruppels op het voorhoofd. Het terrein van de fietscrossclub uit Erp was natuurlijk ook uitermate geschikt hiervoor.

Afwisseling en kilo’s kwijt
Nadat ze boksers sinds een maand serieus met de voorbereiding waren begonnen was dit een welkome afwisseling. Zeker niet minder inspannend maar juist ook om op een andere manier je spieren te trainen en conditie te testen. Fysiek vooruitgang is al duidelijk bij de boksers en dat is ook één van de redenen natuurlijk om aan dit evenement mee te doen. Los daarvan beginnen de meeste kilo’s er ook gewoon af te vallen. Neemt niet weg dat ze nog 5 maanden voor de boeg hebben om in topconditie te komen.

Meer info?
Kijk op de website www.fightcancernight.nl voor alle informatie en een actueel overzicht van de deelnemers tot nu toe. Ook kun je daar de deelnemers sponsoren om zoveel mogelijk geld op te halen voor Kika en Fight Cancer. Wil je meer specifieke informatie? Stuur dan een e-mail naar info@fightcancernight.nl.