Afbeelding

De Maaltijdclub bouwt verder

Zakelijk Zakelijk

Meierijstad - Sinds begin dit jaar kun je lekkere, authentieke wereldgerechten van de Maaltijdclub, een initiatief van Hutten, online bestellen en afhalen bij het pick-up point in Veghel. Na een succesvolle pilotfase bouwt de Maaltijdclub verder. Zo zet je nu ook in een handomdraai smakelijke cannelloni met zalm, langzaam gegaard buikspek met noodles en kip piri piri op tafel en is er meer keuze in soepen van De Verspillingsfabriek. Bezorgen in Meierijstad is gratis.

De Maaltijdclub springt in op de behoefte aan gezonde en lekkere maaltijden die je thuis meteen op tafel zet. De gerechten worden met verse ingrediënten bereid door internationale chefs in de ambachtelijke keuken van Hutten. Dat het concept aanslaat, blijkt uit een enquête: de bezoekers geven de maaltijden en service een 8.5. Dankzij de eerlijke feedback kan de Maaltijdclub haar service nog beter afstemmen op de wensen van de gasten. Het toevoegen van nieuwe wereldgerechten en de mogelijkheid tot thuisbezorgen zijn daar voorbeelden van. Net als het verbeteren van de recepturen van een aantal gerechten.

Met de Maaltijdclub maak je nooit een verkeerde keuze. Je vindt er alles voor een complete avondmaaltijd, tot aan zoetigheden uit eigen bakkerij voor bij de koffie. Bestellen gaat heel gemakkelijk via www.maaltijdclub.nl. De prijs is wegens succes verlaagd, je koopt een maaltijd al vanaf 6.50 euro. Laat je bestelling gratis thuis bezorgen of kom de maaltijd ophalen bij het drive thru pick up point aan de Mountbattenweg 2 in Veghel.