Afbeelding
Foto:

Wie bedenkt DE nieuwe naam?

Onderwijs Onderwijs

Nijnsel - Op dit moment wordt er hard gewerkt aan het nieuwe kindcentrum in Nijnsel. Het is de bedoeling dat de leerlingen na de zomervakantie aan de slag kunnen in het gebouw. Het kindcentrum gaat waarschijnlijk KC Nijnsel heten met daaronder de namen van De Verbinding en de nieuwe naam van de school. SKOSO is nog op zoek naar DE naam en doet een oproep.

Op dit moment heet de school nog basisschool Sint Antonius van Padua. Een kenmerkende maar voor velen ook een gedateerde naam. Er zijn al nieuwe namen binnen gekomen, maar toch vraagt SKOSO naar nog meer inzendingen.

Bij deze de richtlijnen geven een idee waar je aan kunt denken bij het bedenken van de nieuwe naam: De naam moet… -een verhaal kunnen vertellen - Een relatie hebben met onze missie slogan: “Met veel plezier, veel en veelzijdig leren”. -Betrekking hebben op de ontwikkeling van kinderen van 4-12 jaar, in de ruimste zin van het woord. Daarnaast is SKOSO minder enthousiast over een historische verwijzing.

Heeft u HET idee voor de nieuwe naam van de school mail deze, uiterlijk 10 april 2021, naar Leontine van Veghel - lvanveghel@skoso.nl