Geert Jansen is druk bezig met uitlijnen.
Geert Jansen is druk bezig met uitlijnen. Foto: Jeroen van de Sande

Uitlijnen kan voortaan bij Autobedrijf Vervoort

Zakelijk Zakelijk

Sint-Oedenrode - Je kent het wel. Soms als je aan het rijden bent, laat je je stuur los om te kijken of je recht vooruit blijft rollen. Wanneer je bedrijfswagen of auto automatisch naar links of rechts gaat, wordt het tijd om je wagen uit te lijnen. Dat kan tegenwoordig in de buurt. Autobedrijf Vervoort heeft sinds kort gloednieuwe uitlijnapparatuur. Daarmee wordt het probleem in no-time opgelost.

Autobedrijf Vervoort is inmiddels bekend om zijn brede aanbod van bedrijfswagens. Het bedrijf is zelfs gespecialiseerd in Mercedes. Daarvoor komen ze van ver in de regio naar Sint-Oedenrode. Juist bij bedrijfsbussen komt het vaak voor dat de wagen niet helemaal stabiel is. Dat komt bijvoorbeeld door het hard oprijden van stoepranden. Dan is uitlijnen een noodzakelijke ingreep. Dat moet ook na reparatie van een wielophanging. Tegenwoordig kan het Nijnselse autobedrijf het heft in eigen handen nemen. In de werkplaats staat een uitlijnbrug die maximaal 5000 kg kan tillen. Dat maakt hem geschikt om ook campers uit te lijnen. “Is een bedrijfswagen vaak zwaar geladen? Dan moeten we de wielstanden ook aanpassen aan dit gewicht. Daarom is het fijn dat deze nieuwe brug zoveel kan tillen”, vertelt eigenaar Geert Jansen.

Direct noemt hij enkele voorbeelden van een goed uitgelijnde auto, bedrijfswagen of camper. “Ten eerste werkt het brandstof besparend, het bevordert het rijcomfort en tot slot spaart het de banden. Die slijten schuin af wanneer een auto niet goed is uitgelijnd”, legt de kenner uit. Daar voegt hij aan toe dat ze klaar zijn voor het kalibreren van rijveiligheidssystemen.

Meer informatie vindt u op www.vervoortauto.nl. Afspraak maken? Bel naar 0413-472364