Afbeelding

Opvallen met uw online bedrijf in Meierijstad dankzij online marketing

Ingezonden Ingezonden

Beschikt u over een online onderneming in Meierijstad en bent u benieuwd hoe u online marketing effectief kan inzetten om uw (potentiële) klanten te bereiken? Via linkbuilding wordt uw doelgroep online bereikt. Hoe klein of groot uw onderneming ook is, grote kans dat nog niet iedere potentiële klant uw bedrijf kent. Door zeer doelgerichte en persoonlijke campagnes kan dit gerealiseerd worden. SEO tools helpen u, lokaal of niet, om bij uw doelgroep bovenaan in de online zoekresultaten te komen waardoor uw onderneming gaat floreren. Dit kan zowel via Social Media, Google als andere kanalen die ervoor zorgen dat uw onderneming nog overtuigender online zichtbaar wordt. 

Start met Linkbuilding
Links zijn de valuta van het internet. De websites die er veel van hebben, worden als “winnaars” beschouwd en worden beloond met hoogste posities in Google. Terwijl websites die er geen hebben, ongetwijfeld in de vergetelheid raken. Linkbuilding is het proces waarbij andere websites naar pagina’s op uw website linken om u te helpen hoger te scoren in de zoekresultaten van Google. Hoe?

-        Creëer opmerkelijke content (wat link waardig is);

-        Laat het zien aan mensen die websites bezitten (backlinks).

Het creëren van links is een van de drie belangrijkste ranking factoren in Google. Dus als u wilt dat de pagina’s van uw website hoog scoren in de zoekresultaten, heeft u vrijwel zeker links van andere websites nodig (outbound links).

Google (en andere zoekmachines) beschouwen outbound links als ‘stemmen’. Deze stemmen helpen hen te identificeren welke pagina over een bepaald onderwerp (van de duizenden vergelijkbare) het verdient om bovenaan de zoekresultaten te worden gerangschikt. De outbound link checker telt het aantal outbound links (uitgaande links) die u aan uw eigen webpagina heeft toegevoegd. Download de WordPress Plugin Yoast SEO en voorzie uzelf van een outbound link checker.

Ga aan de slag met SEO Tools

SEO-tools besparen u vervelend zoekwoordonderzoek en data-analyse. Met deze tools kunt u zien wat werkt en welke onderdelen van uw strategie baat kunnen hebben bij enkele aanpassingen. De beste SEO-tools bieden ook rapporten over hoe u zich verhoudt tot concurrenten en waar de grootste kansen liggen. Bovendien kunt u hiermee de zoekprestaties in landen, regio’s of talen meten.

Als u meer dan één website beheert, kunnen SEO-tools u helpen de prestaties van elke website direct te beoordelen. Veel ondernemers met meerdere websites stoppen veel gegevens in spreadsheets en analyseren deze handmatig. Maar dat wordt al snel overweldigend en verhoogt het risico dat de rapporten onnauwkeurig zijn. Gelukkig kunt u SEO-software gebruiken om uren werk te besparen en met één klik nauwkeurige rapporten genereren.

Enkele voorbeelden van SEO Tools die u gaan helpen bij het verbeteren van uw online positie van uw online onderneming;

-       Google keyword Planner
-        De zoekwoord generator van Ahrefs
-        Google Trends
-        Keyword Surfer
-          Advanced Web Ranking
-        Link-assistant