Op dit moment zit het bedrijf nog aan de Schootsedijk.
Op dit moment zit het bedrijf nog aan de Schootsedijk. Foto: Jeroen van de Sande

TopGrass gaat verhuizen binnen Sint-Oedenrode

Zakelijk Zakelijk

Sint-Oedenrode – Het Rooise kunstgrasbedrijf TopGrass gaat binnen Sint-Oedenrode verhuizen. Op dit moment is de onderneming gevestigd aan de Schootsedijk, maar daar is inmiddels alles uit het jasje gegroeid. Aan De Leijerweg komt nieuwbouw, wat het bedrijf nog meer mogelijkheden gaat bieden voor de toekomst.

Behalve een verhuizing zijn er nog meer veranderingen gaande binnen Topgrass. ‘TopGrass breidt haar team fors uit met de komst onlangs van vakman en tevens monteur Mark van Wijlen en per 1 maart 2021 ook met twee zeer ervaren medewerkers uit de sportbranche, namelijk Silvio van Doorn en Hans Pennings. Door de komst van heren is TopGrass “een ervaring van meer dan 50 jaar rijker”’, zo staat op de eigen website geschreven.

Volgens dezelfde website is Silvio van Doorn geen onbekende in de sportwereld. Hij is al sinds 1997 werkzaam bij verschillende sportbedrijven en heeft plaatsgenomen in diverse werkgroepen en verenigingen binnen de branche. Hij zal als Teamleider/Directeur het bedrijf nog beter op de kaart gaan zetten. Teun Wouters blijft als eigenaar van TopGrass nog nauw betrokken bij het bedrijf. Wel zal Teun zich meer gaan focussen op nieuwe duurzame ontwikkelingen binnen de branche. Momenteel houdt hij zich onder andere bezig met de recycling van oude kunstgrasmatten en het opbouwen en inrichten van de nieuwe TopGrass locatie. Hans Pennings zal aan de slag gaan als hoofduitvoerder.

TopGrass B.V. is actief in heel Nederland en richt zich met name op de aanleg, renovatie, onderhoud en recycling van kunstgras sportvelden.