Afbeelding

‘College, er valt nu echt iets te kiezen!’

Ingezonden Ingezonden

Sint-Oedenrode - Een dezer weken gaat u een belangrijk besluit nemen over de toekomst van het bestuurscentrum in Sint-Oedenrode als onderdeel van de gemeente Meierijstad. Het is uw taak en verantwoordelijkheid om te kiezen voor een toekomstbestendige oplossing en een lange-termijn-bestemming van het bestuurscentrum.

Tot nu toe was er voor jullie niet veel te kiezen. De voorstellen die tot nu toe op tafel liggen, zijn zouteloos, kleurloos, niet spraakmakend, passen in de categorie dertien in een dozijn en blijven halve oplossingen.
Dat is sinds een paar weken anders geworden. Het voorstel van Huizenhoog architecten voor het bestuurscentrum is een aangename verrassing en nu is er voor jullie echt iets te kiezen.

Grijp deze kans met beide handen aan en durf eens buiten de gebaande paden te denken en te besluiten. Een eenmalige mogelijkheid om aan te haken bij het initiatief van deze creatieve lokale ondernemers. Durf te kiezen voor een invulling die past bij het karakter zoals jullie Meierijstad beschrijven: groen, transparant, innovatief en ondernemend.

Het bestuurscentrum zoals voorgesteld door Huizenhoog is een verrijking voor de gemeente. Hiermee zetten we ons op een innovatieve, en echt onderscheidende wijze in de regio en in Nederland op de kaart. Laat deze unieke kans niet verloren gaan.

Jos Crooijmans