Afbeelding
Foto:

Call of Duty Warzone toernooi voor jongeren uit Meierijstad

Roois nieuws

Meierijstad – Door het jongerenwerk van Meierijstad wordt donderdag 1 april een online Call of Duty Warzone toernooi gehouden voor jongeren uit Meierijstad

Heeft u een zoon of dochter in de leeftijd van 12 tot 24 jaar, die het leuk vindt om te gamen of ben jij die zoon of dochter? Meld je dan aan voor dit toernooi. Op deze woensdag gaan jongeren uit Meierijstad online met elkaar de strijd aan om het eerste Call of Duty Warzone online kampioenschap van Meierijstad te winnen. De voorwaarden om mee te kunnen doen zijn: Je moet een PC, Playstation 4, Playstation 5 of Xbox One of Xbox Series X hebben, een abonnement op Playstation Plus of Xbox Live Gold en het spel Call of Duty Warzone. Dit spel kun je gratis downloaden.

Doe mee en wie weet win jij! Er zijn super mooie prijzen te winnen dus zorg dat je er bij bent. Als winnaar maak je kans op €20,- Playstation tegoed.

Aanvang is om 19.00uur. Kijk voor meer informatie op www.facebook.com/JCHonk1224. Inschrijven kan alleen via: jongerenwerk@welzijndemeierij.nl. Zorg dat je op tijd bent, want er is plek voor 32 deelnemers. Vol=Vol! Aanmelden kan tot en met vrijdag 26 maart!

Afbeelding