Het logo van het initiatief.
Het logo van het initiatief.

Al ruim 5500 euro opgehaald met ludieke veilingsite

Roois nieuws

Sint-Oedenrode - Kiwanis Rooi kwam enkele weken geleden met een online veiling op de proppen die Sint-Oedenrode sindsdien in haar greep houdt. Eerlijk is eerlijk, het idee kwam uit Den Bosch. Daar was de website allerallereerste.nl direct een groot succes. Na overleg met de Bosschenaren kreeg Sint-Oedenrode haar eigen variant.

In samenwerking met Natuurlijk! Sint-Oedenrode is de website rooi.allerallereerste.nl opgetuigd en de promotie ingezet. Meerdere Rooise ondernemers die het hardst getroffen zijn door corona krijgen een plek op de pagina om een kavel aan te bieden. Een deel van de opbrengst is voor de ondernemer en een klein deel gaat naar een goed doel. Dat regelt Kiwanis. Inmiddels is er een tussenstand bekend. Na twee weken is er al ruim €5500,- opgehaald voor de deelnemende ondernemers.

Vanaf dag 1 werd driftig geboden op meerdere veilingstukken. Er komen nog steeds prachtige kavels voorbij, zoals diners, optredens, theater en er is zelfs al een ballonvaart geveild. Iedereen die wil kan nog mee doen met bieden. Dus, registreer je, doe mee en steun de Rooise ondernemers en het goede doel. Kiwanis Rooi en Natuurlijk! Sint-Oedenrode willen bij deze ook ondernemers oproepen om kavels in te blijven sturen. Dus kun jij de inwoners van Sint-Oedenrode bij jouw zaak een ludieke aller allereerste ervaring bieden? Mail het naar rooi@allerallereerste.nl en laat jouw kavel veilen. De rest wordt voor je geregeld.