Afbeelding
Foto: Jeroen van de Sande

Rooise restaurants doen mee aan ‘driving dinner’

Evenementen Evenementen

Sint-Oedenrode / Schijndel - Vijf gerechten bij vijf verschillende restaurants in Schijndel en Sint-Oedenrode in een gezellige Saturday Night Fever stijl. Vanuit je eigen auto geniet je van een gezinsuitje of een bijzondere avond uit.. De Rooise horecazaken Vresselse Hut en De Gouden Leeuw doen er aan mee op 27 maart.

De start van de route is bij Het Tramhuys in Schijndel waar het voorgerecht geserveerd zal worden. Hierna zal de route naar Sint-Oedenrode lopen. Bij De Vresselse Hut kan een tussengerecht gegeten worden. Hierna zal de rit weer terug gaan naar Schijndel. Bij Brasserie Lieveling zal dan het eerste hoofgerecht uitgeserveerd worden. Bij De Gouden Leeuw in Sint-Oedenrode staat een hoofdgerecht met vlees op het menu. Als afsluiter van het ‘driving dinner’ wordt aan de markt aangeschoven bij Jansen & Jansen. Zij presenteren een desert.
Er wordt bij de ‘driving diner route’ ook rekening gehouden met de kinderen. Voor hen is er door de deelnemende restaurants een speciaal menu samen gesteld. Deelnemers worden opgeroepen om hun auto en zichzelf zoveel mogelijk in stijl aan te kleden. Daarnaast zullen alle locaties ook sfeervol, in het thema aangekleed zijn. Voor de best verklede deelnemer zal een prijs te verdienen zijn. Bij vertrek ontvangt iedereen een goodiebag met diverse elementen om in gemak te voorzien tijdens de route. Het gaat om een stempelkaart, routebeschrijving, servetten en aanvullende elementen om er een geslaagde avond uit van te maken. Met een speciale Spotify playlist wordt het Saturday Night Fever thema helemaal compleet gemaakt. Om de hoeveelheid afval te beperken en zo milieuvriendelijk mogelijk te zijn dienen de deelnemers hun eigen bestek en glazen mee te nemen. Je ontvangt de gerechten bij de deelnemende restaurants geserveerd in milieuvriendelijke disposables. Met je eigen bestek en glazen kun je dan genieten van de verschillende gerechten.

De kosten zijn 49,50 euro per volwassene en 15 euro per kind. Tussen 16.00 en 18.00 uur kunnen de deelnemers elk kwartier bij Het Tramhuys starten. De gehele rit duurt ongeveer twee á tweeënhalf uur. Per kwartier kunnen er maximaal zes auto’s vertrekken. Heb je nog vragen over het ‘driving dinner’ of wil je graag meedoen? dan kun je contact opnemen met startpunt Het Tramhuys via info@tramhuys.nu of telefonisch op 0732032613.