Een bijeenkomst van de Goede Doelen Week in 2019.
Een bijeenkomst van de Goede Doelen Week in 2019. Foto: Hans van den Wijngaard

Vrijwilligers....altijd welkom!!

Zorg en Welzijn zorg en welzijn

Sint-Oedenrode - Gezondheid en welzijn is wel het allerbelangrijkste voor ons als mens. Niet voor niets kent Nederland vele Goede Doelen Organisaties die zich bezighouden met wetenschappelijk onderzoek naar de bestrijding van ziekten en het bevorderen van welzijn, zodat waar nodig, de kwaliteit van ons leven verbeterd wordt. Maar dit alles kost geld, heel veel geld! Geld dat alleen door solidariteit bijeengebracht kan worden.

Dat inwoners van Sint-Oedenrode, Boskant, Nijnsel en Olland solidair zijn, is wel gebleken uit de prachtige opbrengsten van de voorbije Goede Doelen Weken. Maar zeker ook uit het aantal vrijwilligers die hiervoor de handen uit de mouwen wil steken. 

Zoals u eerder in DeMooiRooiKrant heeft kunnen lezen organiseert Stichting Goede Doelen Week in de periode van 13 juni t/m 26 juni a.s. weer een gezamenlijke collecteweek. In deze periode gaat een grote groep vrijwilligers weer op pad om geld in te zamelen voor 19 Goede Doelen. Ook dan maken vele handen licht werk. Daarom kan Stichting Goede Doelen Week altijd nieuwe vrijwilligers gebruiken. Dus: meldt u aan wanneer u ons, of de bij ons aangesloten Fondsen, een warm hart toedraagt. Uw hulp is meer dan welkom!

Om ervoor te zorgen dat bij alle huizen in Sint-Oedenrode in juni weer gecollecteerd kan worden, zoekt Stichting Goede Doelen Week voor de collecteweek nog een aantal collectanten.
We hebben nog enkele mensen nodig die willen collecteren op de Vresselseweg en Lieshoutsedijk. Bent u degene die dat wil doen, neem dan contact op met Mattie van Schaijk. U kunt haar bereiken op het nummer 06-3088172 of stuur een e-mail aan mattiedegroot@outlook.com

Verder zoeken we nog collectanten voor enkele straten in de wijken: Dommelrode en Kinderbos. Mocht u in deze wijken willen collecteren, of liever op een andere manier een bijdrage willen leveren aan de Goede Doelen Week, neem dan contact op met Martin van Hastenberg, tel.: 06-22461100 of schrijf een mail aan: vrijwilliger@goededoelenweeksintoedenrode.nl. Meer informatie over de Goede Doelen Week Sint-Oedenrode kunt u terugvinden op onze website: www.goededoelenweeksintoedenrode.nl Iedere bijdrage is welkom want: Samen Loont!