Wedo advocaten.
Wedo advocaten.

Voorkom een faillissement met de WHOA

Zakelijk Zakelijk

Meierijstad - Sinds dit jaar biedt de Faillissementswet (WHOA, Wet Homologatie Onderhands Akkoord) een nieuwe mogelijkheid om een faillissement te voorkomen van bedrijven die in zwaar weer verkeren. Juist in deze Coronacrisis kan dit een waardevolle en toekomstgerichte oplossing zijn.

Sinds de invoering van de WHOA is het mogelijk om een akkoord op een schuldregeling te bereiken, zonder instemming van alle schuldeisers. De WHOA helpt bedrijven die door hoge schulden failliet dreigen te gaan, terwijl ze nog wel levensvatbare bedrijfsactiviteiten hebben. Maar ook indien dat niet het geval is, biedt de WHOA een uitkomst. Bedrijven kunnen dan zonder faillissement stoppen en zelf een schuldregeling treffen. 

Hoe het WHOA-traject precies in zijn werk gaat en wat de consequenties zijn voor de verschillende betrokkenen, legt WeDo Advocaten u graag uit onder leiding van faillissementsspecialist, mr. Sietske Hubens-van de Loo. 

Op 18 maart a.s. organiseert WeDo Advocaten gratis digitale bijeenkomsten van maximaal drie kwartier om u hierover te informeren en eventuele vragen te beantwoorden. Interesse? Scan de QR-code om je aan te melden. 

Zijn er nu al vragen of kunt u niet op 18 maart? Neem dan vrijblijvend contact op met Sietske Hubens-van de Loo (E: hubens@wedo-advocaten.nl of M: 06 2163 8284).