Afbeelding

Goede Doelen Week Sint-Oedenrode weer in de startblokken

Zorg en Welzijn zorg en welzijn

Sint-Oedenrode - Over een aantal maanden is het weer zover. De jaarlijks terugkerende Goede Doelen Week (GDW) in Sint-Oedenrode. Dit jaar zal de GDW plaatsvinden in de periode van 13 tot en met 26 juni a.s. De voorbereidingen daartoe zijn inmiddels weer in volle gang.

Zet u deze datum alvast in uw agenda?
2021 een nieuw jaar met nieuwe kansen en mogelijkheden. De GDW in Sint-Oedenrode heeft zich in de afgelopen twee jaren wel bewezen in Rooi. Met een groeiende bekendheid en steun onder de bewoners en met bijzonder mooie resultaten als gevolg. Ruim 300 vrijwilligers hebben zich in de afgelopen jaren ingezet om dat mogelijk te maken en zullen dat ook in dit jaar doen.

Dit jaar zal er voor negentien goede doelen tijdens de GDW in Sint-Oedenrode worden gecollecteerd. Het mag gezegd worden: ‘Sint-Oedenrode laat zien dat Samen Loont!’ De organisatie gaat er op dit moment vanuit dat de GDW weer een vertrouwde ‘deur aan deur’ collecte zal zijn. Het is natuurlijk ook mogelijk dat ze, vanwege corona ontwikkelingen, wederom moeten kiezen voor de digitale vorm. Dat valt nu nog niet met zekerheid te zeggen. Uiteraard informeren ze u daarover bijtijds.