Afbeelding
Foto: Jos van Nunen

Wandelen tijdens Carnaval, wie had dat ooit gedacht?!

Carnaval Carnaval

Sint-Oedenrode - Carnaval 2021 zal heel anders zijn dan alle voorgaande jaren. Iedereen die normaal Carnaval gaat vieren, zal dit jaar andere dingen doen, waar ze voorheen nooit aan gedacht hadden. Ook cv ‘t Skrothupke en om toch een beetje Carnavaleske sferen te proeven heeft de vereniging samen met café Oud Rooij mooie wandeltochten uitgezet op zondag 14 februari.

Het worden Carnavaleske afstanden. Een tocht voor dorstige Carnavalsvierders, voor de allerkleinste Carnavalsvierders, voor degene die van een ommetje houden en voor degene die van geen ophouden weten. Voor de kinderen hebben ze een speciale puzzeltocht uitgezet.

Voor en na de tocht wordt er voor de inwendige mens gezorgd en voor degene die het mooist verkleed is, is er nog een geweldige prijs te winnen. “Het zou mooi zijn als we allemaal Carnavalesk verkleed komen, zodat we heel Papgat kunnen laten zien, dat Carnaval in Papgat nog leeft”, roept de organisatie op.

‘We dienen ons allemaal aan de coronamaatregelen te houden en de start van de wandeltochten is vanaf 11.11uur. Indien mogelijk vooraf opgeven via info@skrothupke.nl of bel na 18.00uur naar 0413-471326’, zo is de laatste boodschap.