Welzijn de Meierij is gevestigd in Odendael.
Welzijn de Meierij is gevestigd in Odendael.

Welzijn de Meierij staat nog steeds voor u klaar

Zorg en Welzijn zorg en welzijn

Sint-Oedenrode - Ons dagelijks leven wordt door de Coronacrisis steeds opnieuw op zijn kop gezet. Dit baart Welzijn de Meierij zorgen en doet hen iedere dag weer beseffen dat omkijken naar elkaar belangrijker is en blijft dan ooit tevoren. De welzijnsorganisaties ONS Welzijn en Welzijn de Meierij doen in samenwerking met hun partners Farent, Mee en Lumens alles wat mogelijk is, wanneer de medemens er zelf (even) niet uitkomt, in de vorm van aandacht, hulp en ondersteuning.

Lopen de spanningen op in je relatie of gezin? Lukt het boodschappen doen even niet? Ervaar je eenzaamheidsgevoelens? Heb je afscheid moeten nemen van iemand? Heb je hulp nodig bij dagelijkse bezigheden? Slaap je slecht door de zorgen die je hebt? Kortom, kun je een helpende hand of luisterend oor gebruiken, neem dan juist ook nu in deze tijd gerust met ons contact op.

Activiteiten en dienstverlening
De meeste groepsactiviteiten liggen tot in ieder geval 9 februari stil. Deze organisaties kunnen u wel blijven ondersteunen. Denk hierbij aan ondersteuning bij de boodschappen, het inschakelen van een belmaatje/belcirkel of een bezoek aan huis. “Natuurlijk denken wij graag met u mee over andere mogelijkheden zolang deze vallen binnen de maatregelen van de overheid”, zo laat een medewerker weten.

De niet-geïndiceerde dagbestedingen van Welzijn De Meierij in Schijndel en Sint-Oedenrode lopen op afspraak gewoon door. In Veghel kunt u deelnemen aan het coronacafé van ONS-Welzijn, een online ontmoetingsplek voor volwassenen. Deze vindt tweewekelijks op woensdagavond plaats. Voor de boodschappenservice, thuis met vrijwilligers en de belmaatjes zijn ze altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers die daarbij kunnen komen versterken. Lijkt u dit iets? Neem dan gerust contact op!

“Samen helpen wij elkaar zo deze lockdown door te komen.” U kunt terecht met een vraag of voor een luisterend oor. ONS-Welzijn (Veghel): 088-374 2525 / info@ons-welzijn.nl

Welzijn De Meierij (Schijndel en Sint-Oedenrode): 073- 5441400 / info@welzijndemeierij.nl