Afbeelding
Foto: kim schepens

De Gouden Leeuw gaat Carnaval vieren

Evenementen Evenementen

Sint-Oedenrode – Natuurlijk gaat Carnaval niet door. Daar hebben we ons inmiddels allemaal wel bij neergelegd. Maar of het geruisloos voorbij gaat…? Als het aan de Gouden Leeuw ligt niet. Het restaurant komt op 13 februari met de Grote DGL Carnavals Quiz en op 14 februari met een muziekbingo.

Dat wordt dus toch nog een beetje Carnavallen. De sfeer maak je thuis, maar de Gouden Leeuw gaat er een dikke slinger aan geven, dus wie weet tik je het vertrouwde Carnavalsgevoel wel aan. De livestream wordt goed gevuld met allerlei vragen over het dorp, met algemene kennis, maar natuurlijk ook met Carnavalsvragen.

Ondertussen is er op beide dagen muziek van Feest-dj Jordi, die weet daar wel raad mee. Carnavalskrakers van de bovenste plank! Die zullen je tablet doen scheuren, maar ook andere nummers komen voorbij, zoals zwoele plaatjes op zondag, want dan is het immers Valentijn. En de liefde moet gevierd! Waarschijnlijk komt niet alleen een DJ aan bod. De Gouden Leeuw is bezig met het regelen van enkele verrassende optredens, maar ja, wat is zeker tegenwoordig!? Daarom kan dat nog niet toegezegd worden. 

Op deze manier geeft de Gouden Leeuw haar vaste bezoekers (en meer) tijdens Carnaval toch weer een thuishonk om het feest der feesten te beleven. Zo hebben we toch nog een reden om naar Carnaval toe te leven.