De jubilarissen van vorig seizoen!
De jubilarissen van vorig seizoen! Foto:

Huldiging jubilarissen vv Nijnsel uitgesteld

Sport Sport

Nijnsel - De nieuwjaarsreceptie evenals de bekendmaking van de Clubman/Clubvrouw van het Jaar is dit jaar aan ons, leden en supporters van vv Nijnsel/TVE Reclame, voorbij gegaan. We hebben daar geen vragen over gehad…… Uitstellen naar april/mei is misschien niet de meest voor de hand liggende optie voor een nieuwjaarsreceptie. Misschien kunnen we het jaar opnieuw 2021 beginnen als we COVID-19 definitief hebben uitgezwaaid. We zullen er eens goed over nadenken, nog steeds tijd zat.

De nieuwjaarsreceptie ging traditioneel ook gepaard met de huldiging van de jubilarissen. Hier komt echter geen ‘afstel na uitstel’ want deze trouwe clubleden worden later in het (voor)jaar alsnog gehuldigd. Dit jaar voor ons gevoel een recordaantal: maar liefst achttien! Een gedenkwaardig en indrukwekkend aantal. De namen hebben we natuurlijk al lang in beeld en die willen we jullie niet langer onthouden: Frans van Erp (65 jaar), Piet van de Sande (60), Wim van Grinsven (55), Jan Tacken (55), Peter Voss (50), Jos Latijnhouwers (40), Carlo van Kessel (40), Henk van de Ven (40) en tenslotte de 25-jarige jubilarissen Arent van Dijk, Stefan van de Boom, Stef Taks, Jorg van den Eertwegh, René Oosterholt, Björn Vijfvinkel, Marco van de Ven, Rick van den Hanenberg, Bart van den Heuvel en Lars van Zutphen.
En over trouwe leden gesproken: op oudjaar ontviel ons niet geheel onverwacht Theo van de Meulengraaf na een, naar eigen zeggen, ‘voltooid leven’. Hij was maar liefst 51 jaar lid van onze vereniging en ook 51 jaar lid van onze veteranen waarvoor hij nu ongeveer een jaar geleden nog in het januarizonnetje werd gezet. Hij begon en eindigde zijn carrière bij de veteranen, wel heel bijzonder. Theo was een aangename en opgeruimde gast die altijd wel een al dan niet diepzinnige oneliner paraat had. Zoon Coen en kleinzoon Stan houden nu de voetbaleer van vader en grootvader bij onze club hoog en zij doen dat met opvallend succes.
Ook het vorig jaar succesvol geïntroduceerde ‘Nie Balle Maar Lalle’, een waardige opvolger van de voormalige PlayBackShow zo bleek, blijft voorlopig in het vet.
De ledenvergadering: ook al iets van ‘vroeger’. Ook die gaat er echter op de een of andere manier komen want er moet een nieuwe voorzitter worden gekozen. De huidige voorzitter Jeroen van de Sande ruimt het bestuurlijke veld en de nieuwe kandidaat luistert naar de naam Doreen van den Berkmortel. Zij staat al enige tijd in de startblokken te popelen om na instemming van de leden het stokje over te nemen. Als Mark en Hugo nu maar eens een keer groen licht willen geven….. En volgens onze penningmeester is onze kantine een ‘essentiële winkel’ waar doorgaans behoorlijk wat voedsel en drank wordt omgezet.
Tot slot: bestuursleden en leden van de sponsorcommissie hebben voor kerst samen zo’n kleine driehonderd zakken worstenbroodjes rondgebracht voor onze trouwe sponsoren en kaderleden. Als ze niet naar het sportpark mogen komen, dan gaan we ze toch zelf opzoeken?, dat was het adagium dat afgelopen december werd gehanteerd en ook gewaardeerd, zo merkten wij aan de vele positieve reacties.