Dit tafereel gaan we dit jaar niet zien.
Dit tafereel gaan we dit jaar niet zien. Foto: jos van nunen

Geen kerststal met mensen, wel een Kerstpuzzeltocht

Evenementen Evenementen

Sint-Oedenrode / Olland - 2020 is een bijzonder, vooral bijzonder vreemd, jaar. De Ollandse kerststalcommissie had daar dolgraag een mooi en sfeervol eind aan willen breien. Door op Kerstavond weer gezellig bij elkaar te komen bij de Ollandse levende kerststal. Maar helaas, Corona zit ons allemaal nog steeds dwars. Dat maakt het onverantwoord om met veel mensen samen te komen om het feest van Kerstmis in te luiden.

Dus geen levende kerststal dit jaar helaas! De kerststal zélf, met zijn mooie beelden en tijdens de kerstdagen échte lammetjes in de stal, staat er natuurlijk wel. Zo het is altijd de moeite waard om daar toch even een kijkje te komen nemen en een kaarsje aan te steken.

En de kerststalcommissie heeft daarbij nog een kerstpuzzeltocht bedacht! Leuke opdrachten die op diverse plekken te vinden zijn. Soms staan de adressen al aangegeven, maar soms moet je zelf de plaats én de opdracht zoeken. Dus trek erop uit, te voet of met de fiets. Alleen, of samen met je gezin, vriend of vriendin, als je maar rekening houdt met de coronaregels. Iedereen kan meedoen en je hebt daarvoor de tijd van 19 december a.s. tot en met 3 januari 2021. Dus is er vast wel een momentje te vinden om even de deur uit te gaan, een frisse neus te halen en tegelijk de puzzel op te lossen! Onder de goede inzenders verloten wij enkele leuke prijzen. En zoals gezegd: Iedereen mag meedoen!

Meedoen is simpel: Misschien heb je al een deelnameformulier in je brievenbus gekregen. Nee? Print het formulier voor de puzzeltocht dan uit. Je kunt het vanaf 19 december a.s. vinden op de site www.skonolland.nl. En ga heerlijk aan de wandel of pak je fiets en lever na afloop je goede antwoorden in op de adressen die op het formulier staan vermeld. Vergeet natuurlijk niet om er je eigen naam en adres op te zetten. Succes!

“Fijne dagen iedereen en uiteraard hopen we jullie in 2021 weer bij de levende kerststal te kunnen ontmoeten!” aldus de organisatie.