Afbeelding

Verzenddozen zijn ideaal om producten veilig af te leveren

Ingezonden

Online bestellen is razend populair. En als bedrijf kan je hier natuurlijk niet achter blijven. Het online bestellen kan dan ook voor veel omzet zorgen, maar je moet hiervoor wel wat dingen in huis halen. Denk aan verzendverpakkingen, (retour)stickers en tape. Het is daarbij ook verstandig om er over na te denken welke producten je gaat verzenden, als je alleen kleding hebt is het mogelijk dat je aan verzendzakken genoeg hebt, maar als iemand een grote aankoop doet zijn verzenddozen toch echt wel ideaal. Wil je meer weten over de verschillende verzendmethodes? Lees dan snel verder! wij vertellen je er namelijk meer over in deze blog.

Een verzendkoker
Een manier om producten te verzenden is een verzendkoker. Dit is een verzendmiddel waar je kleine producten mee kan versturen, denk aan posters, kalenders en tekeningen. Maar het is zelfs mogelijk om tafelpoten en andere lange voorwerpen met een verzendkoker te versturen. Een verzendkoker hoeft daarnaast niet altijd rond te zijn, nu is het dan officieel geen ‘koker’ meer. De kokers kunnen namelijk ook vierkant zijn, op deze manier kunnen ze gemakkelijk opgestapeld worden en rollen ze niet weg in de auto van de postbode.

Enveloppen
Bij het woord envelop denk je vast aan het ouderwets versturen van brieven. Maar dit hoeft niet altijd! Enveloppen zijn ook ideaal om kleine producten te versturen. Enveloppen zijn namelijk klein van formaat waardoor ze gemakkelijk door de brievenbus passen, waardoor de ontvanger niet thuis hoeft te zijn om het pakketje aan te nemen. Daarnaast is er ook nog de keuze tussen verschillende enveloppen;

Bubbel envelop
Een bubbel envelop bestaat uit 2 lagen. de buitenkant is vaak papier en de binnenkant bestaat uit bubbels. Hierdoor zijn de producten die je wilt gaan versturen altijd goed beschermd. Op deze manier komen ze altijd heel aan bij het afleveradres.

Kartonnen envelop
Als je kleine posters, papieren of andere platte dingen wilt versturen is een kartonnen envelop ideaal. Als je ‘bolle’ producten wilt versturen is dit niet de envelop voor jou. Karton is namelijk dik papier, wat niet flexibel is. hierdoor kan het zijn, als het product te groot is dat de lijm losschiet.

Plastic envelop
Producten die niet breekbaar zijn, kunnen prima verstuurd worden met een plastic envelop. Dit is namelijk dun, maar flexibel materiaal. Waardoor producten niet perse plat hoeven te zijn zoals bij een kartonnen envelop.

Meer weten over verschillend verzendmateriaal?
Wij hebben hier nog maar een paar verzendmaterialen genoemd, als je wilt weten welke opties er nog meer zijn is het verstandig om even een kijkje te nemen op de website van Rotimshop. Hier staan namelijk meerdere verzendmethodes op. Meer weten over de partij of nog vragen? Neem gerust contact op met een van de experts.