Links: clublid Jo Gloudemans Rechts: Coach Sander Couwenberg
Links: clublid Jo Gloudemans Rechts: Coach Sander Couwenberg Foto:

Rooi een stuk fitter en gezonder: The Blue Zone Gym viert haar 1 jarig jubileum!

Zakelijk Zakelijk

Sint-Oedenrode - Het is alweer een jaar geleden dat The Blue Zone Gym haar intrede deed in Sint-Oedenrode met een onderscheidend Lifestyle concept. Inmiddels zijn ruim 200 ‘Rooienaren’ gestart met dit unieke programma bij The Blue Zone Gym.

Clubmanager Sander legt uit: “we hebben vorig jaar december de deuren geopend op de Markt 9 in een prachtig monumentaal pand, en niet zonder succes! In een snel veranderende maatschappij hebben we steeds vaker een volle agenda. Daar speelt The Blue Zone Gym op in met een programma van slechts 37 minuten trainen. Kort en uiterst effectief. We zetten alles in het werk om samen met onze clubleden hun sportdoelen te behalen. Dit doen we door een unieke aanpak, waarbij we coachen en begeleiden op mobiliteit, krachttraining, voeding en inzicht geven in je dagelijkse patronen. Alle trainingen worden digitaal opgeslagen en progressie is dus altijd inzichtelijk voor zowel de coach als onze leden.

Clublid Jo Gloudemans vult aan: “ik vind het belangrijk om gezond en fit ouder te worden. Zeker in een tijd als corona is een sterk immuunsysteem cruciaal. Ik heb eerder aan fitness apparaten staan trekken in een traditionele sportschool, maar dat vond ik saai. Na een bericht in DeMooiRooiKrant ben ik vorig jaar gestart. Ik voel me zeer prettig bij de intensieve begeleiding en aanpak van The Blue Zone Gym. De volautomatische eGym en eFlexx toestellen staan precies op mijn niveau ingesteld. Ik train hierdoor veilig en altijd op mijn niveau. De extra begeleiding, metingen en adviezen zorgen ervoor dat ik gemotiveerd blijf en progressie boek. Ik train 3x per week samen met mijn sportmaatje, zo blijven we allebei zeer gemotiveerd. De persoonlijke sfeer en laagdrempeligheid vind ik prettig. Je traint met gelijkgestemden en bent onderdeel van het ‘wij-gevoel’. Het beste te omschrijven als een warme en gezellige ontmoetingsplek van Rooi”. Alle huidige Blue Zone Gym leden worden in december extra verwend want het is feest!!

Kennismaken met The Blue Zone Gym? Speciaal voor jou heeft The Blue Zone Gym een jubileumactie. Je mag 10 dagen gratis kennis maken met het concept inclusief een professionele lichaamsanalyse. Word je lid voor 18 december dan krijg je ook nog eens een feestelijk cadeau van ons “een Kerstboom”. Zet jouw gezondheid niet in de wacht en start vandaag via: www.thebluezonegym.nl/jubileumactie

Wij zijn 365 dagen per jaar open van 6:00u – 23:00u. De koffie staat klaar!

Team The Blue Zone Gym Sint-Oedenrode.

Sfeerimpressie The Blue Zone Gym met eGym concept