Afbeelding
Foto:

Starters laten van zich horen: Project03

Zakelijk Zakelijk

Sint-Oedenrode – DeMooiRooiKrant heeft een mooie samenwerking op touw gezet met Startersnetwerk Meierijstad. Maandelijks komen starters (uit Sint-Oedenrode) aan het woord in DeMooiRooiKrant en op mooirooi.nl. In de eerste aflevering: Project03, een startend bedrijf van Jannick van den Heuvel. Hieronder deelt hij een column met ons.

Het is 2020, alles speelt zich tegenwoordig op het internet af! Een online aanwezigheid is daarom ook belangrijker dan ooit. 

Mijn naam is Jannick van den Heuvel. Ik ben een ondernemer met ambitie voor webdesign, marketing en mensen! Na het afronden van mijn studie in Communicatie & Multimediadesign ben ik voor mezelf begonnen. Begin dit jaar met een nieuwe uitdaging: Project03, een initiatief dat starters en bedrijven helpt met groeien online.

Project03 maakt websites die bezoekers binnenhalen en van bezoekers klanten maken, dat is de missie! De reden dat ik voor mezelf ben begonnen is om ondernemers te helpen, onderdeel te zijn van het hele proces en met de bedrijven mee te groeien. Een paar maanden geleden ben ik in contact gekomen met het Startersnetwerk Meierijstad, hier heb ik veel waardevolle connecties gemaakt en de mogelijkheid gekregen meer ondernemers te helpen! Het is een lastig jaar, zeker om voor jezelf te beginnen, dan is het fijn wanneer er initiatieven zijn zoals het startersnetwerk die ondernemers ook in deze tijd bij elkaar brengen!

Ik ben erg dankbaar dat ik voor deze en andere gedreven ondernemers mag werken. Het meest belonende is dan ook wanneer ik recensies krijg van klanten. Helpen met het behalen van resultaten vind ik namelijk belangrijk, daarom presenteer ik die recensies ook trots op mijn website!

Wil je weten wat Project03 voor jou kan betekenen, of gewoon zin in een leuk gesprek over het leven? Ik ben er klaar voor! Ga naar project03.nl of stuur me een mailtje aan jannick@project03.nl