Afbeelding
Foto: Kim Schepens

KOMBI Bouwmaterialen viert 25-jarig jubileum

Zakelijk Zakelijk

Sint-Oedenrode - KOMBI Bouwmaterialen viert deze maand officieel haar 25-jarig jubileum. Het bedrijf had dat graag gevierd, maar ook hier gooit corona roet in het eten. Toch wil het wél stilstaan bij deze bijzondere mijlpaal.

KOMBI Bouwmaterialen profiteert van meer dan vier decennia ervaring in de wereld van de bouwmaterialen. Gestart door Fons Braks in 1976 met een bouwmaterialenhandel in Odiliapeel, vijftien jaar later uitgebreid naar zeven vestigingen verspreid over het midden en zuiden van het land. Al die tijd gedreven door kwaliteit, betrouwbaarheid en de juiste mentaliteit! Fons Braks en Wil Cuppen richtten in 1995 de Udense Bouwmaterialenhandel op. Deze werd later omgedoopt tot KOMBI Bouwmaterialen. In 1999 werd het bedrijf uitgebreid met de aankoop van Van Erp Hout- en Bouwmaterialen in Sint-Oedenrode om er in 2018 een gloednieuw pand te betrekken. Voor 2021 staat nieuwbouw voor de vestiging Uden op stapel. Dat past bij KOMBI bouwmaterialen; altijd gedreven, enthousiast en ambitieus.

In 2015 werd het stokje overgedragen aan Ivo van Beuningen en Ellen Braks en staat de volgende generatie aan het roer van KOMBI Bouwmaterialen: trots op het verleden, met een sterke focus op de toekomst! Met zo’n 35 collega’s wordt er iedere dag hard gewerkt en hard gelachen om de meest betrouwbare bouwmaterialenhandel in de regio te zijn, aan KOMBI bouwmaterialen zal het niet liggen!